Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SCI-FI_Movie

03. 11. 2010
4
3
682
Autor
ZMxD

psycho/logie

Kdyby každej člověk dokázal říct nahlas to, co doopravdy chce, možná by to dostal. Všem by se splnilo jejich nejtajnější přání a každej by byl šťastnej. Jenže je tady ta věc o který nikdo pořádně neví, jestli doopravdy existuje, ale nazýváme jí časem. Tenhle čas má tendenci zavírat naše sny do akvária a čím víc se hromadí, stěny skleněný krabice sílí. Až jednou přes sklo přestaneme naše touhy vidět a začneme být spokojení s tím co právě teď máme.

Jenže existuje na světě pár lidí, kteří se narodí mimo tok času. Jsou to nejvíc nešťastní lidé na světě, protože jejich sny nejsou uvězněné, jsou pořád vidět. Tihle lidé mají před sebou jen jedinou myšlenku: "Jak dosáhnu na svoje sny?" Neustále se za svým snem honí a nedokážou vnímat nic jiného. I za cenu toho, že přijdou o všechno a o všechny.

V patnácti máte spoustu kamarádů, spoustu poprvé, všechno co vás zajímá je nacpáno do sobotních večerů na diskotékách. V osmnácti si hledáte práci, máte kapelu a všechno vám může bejt u prdele, protože budete rocková hvězda. Ve dvaceti se stěhujete od rodičů, začít nový a lepší život. O tři roky později se flákáte po klubech, sám a bez peněz .

Po celou dobu máte před sebou ten svůj sen. A i když víte jak ho dosáhnout, bojíte se říct, co doopravdy chcete.

To je neveselý život lidí, kteří se dokázali narodit mimo čas.


3 názory

sharik
03. 11. 2010
Dát tip
bolestive presne. Tip

Taubla
03. 11. 2010
Dát tip
jj, kus pravdy máš

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru