Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ztracená paměť - Minulost k úvodu (1)

05. 11. 2010
0
4
541
Autor
Athera

Minulost k úvodu

Na Zemi jménem Aufer bylo vždy mnoho obyvatel, z nichž byla převaha lidí, draci, zvířata, všemožná stvoření a nejméně bylo elfů. Neví se ovšem, jak to bylo. Kolují dvě varianty.. Hlavně ta jedna.. 1) Elfové jednu noc napadli lidskou vesnici a zabili mnoho lidí. Byla to smůla a nikdo to neviděl, až na jednoho vojáka, Erathlese. Zaútočili v noci když lidé spali. Nikdo z vesnice neutekl. Nikdo nepřežil kromě Erathlese. Elfové se pak opět vrátili do lesa. Pak, když to Erathlesi který byl zraněn řekl králi, ten ho jmenoval vůdcem a Erathles si poskládal tisícovou armádu a elfy ve spánku též zabili. Toto je jedna varianta.. Druhá, ta se bohužel nezná a ani nejspíš nepozná, jelikož už žádný elf nežije. Zabili je všechny.


4 názory

taky me to moc nezaujalo...cekala jsem neco min otrepanyho

jH
05. 11. 2010
Dát tip
to je geniální, jak se ti povedlo, dostat řádkování přes hranici okna k publikaci? :)))

Krytyk
05. 11. 2010
Dát tip
milá Athero, co myslíš, jak by to vypadalo, kdyby tohle tady udělal každý? měla by sis o uspořádání tohoto serveru napřed něco přečíst...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru