Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Beseda s autorem večerníčku Krysáci Cyrilem Podolským

08. 11. 2010
0
6
86
Autor
cem

Cyril je můj moc dobrej kamarád a taky aktuálně autor knihy pro  děti Strašidelný herbář (vydala Paseka), možná ho někdo zná i jako autora spojováků a dvou loutkových klipů na DVD Strážce plamene Hapky+Horáčka .

Protože teď právě netočí, jezdí s besedami po základkách, ale byl i na pár gymplech, v kulturácích. Kdo by měl o takovou besedu zájem, chtěl by ji někde uspořádat, ať mi napíše soukromě do vzkazů, stejně tak i odpovím, doplním podrobnostmi.                                                                                        S díky cem

Jinak ukázky z jeho tvorby jsou na www.atelier-podolsky.eu (klikací).


6 názorů

:)) Z Prahy. Ale kšefty ať si shání sám:)

cem
11. 11. 2010
Dát tip
PH : dej vědět odkud jseš, třeba tan vystupuje, nebo mu domluv místní školu a na pivo půjde, prasečák

No už to živě vidím, jak mu zavolá úplně cizí člověk, ať jde na pivo, a on řekne "Jasně, moment, jen si vezmu šálu" :))) Takhle se to nedělá, osobo :)

cem
08. 11. 2010
Dát tip
PH:Na pivu jsme velmi často, tobě bych radil si ho soukromě oslovit, vždycky podlehne...

Petrusha
08. 11. 2010
Dát tip
jééé, to by sa lúbilo juniorovi ... :) a mamce taky :)

To je velmi vymazlený sereriál:) Požvanit o tom, jaké techniky používá při animaci by mě interesovalo, to jo. Nechceš ho spíš vytáhnout na pivo? Tam se beseduje líp :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru