Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odpověď

17. 11. 2010
1
1
987
Autor
chvála

 

Odpověď

Mnozí se ptají, „proč píšeš tak starodávně, takovým stylem, který se nepoužívá?“ Proto, že má duše je stará, otevírá se vědění, které mnozí zavrhují. Jedni ze strachu sama sebe a nebo ze strachu, že budou považováni za blázny. Bez bláznů by nebylo to, co dnes většina používá, využívá a nedovede si bez těch věcí představit život. Dnes jsou lidé moc materiálně zahleděny a duše jim nic neříká. Vše má být v rovnováze. Každý člověk je stavitelem svého života, je architektem vlastního žití. Dostane každý člověk při příchodu na tuto zemi čistý papír a počne psát svůj osobní příběh. Pak se dostává do určitého střetu s rodiči, okolím. Najednou nemůže být tým, kým je opravdu. Co by nato řekli rodiče, příbuzní a co etiketa a třeba i víra. Víra je sama o sobě téma velmi zajímavé a touto dobou už nic nepřipomíná tu počáteční víru, pravý smysl. Každý má ve svém srdci Boha, chrám a to by měl dávat v svět širý. Člověk je stvořen k obrazu Božímu. Záleží už na vyspělosti duše kam se přikloní. Přikloní-li se duše k negativnímu či pozitivnímu myšlení. Začne se podřizovat a nalhávat sám sobě a především svému okolí něco, co není pravda. To nalhávání se může týkat výběru povolání, výběru partnera, výběru výry či třeba sexuální orientace. Nikdo neví jakou má ten člověk karmu, jaké má tento život řešit věci.Každá duše má morální vyspělost. Každá duše je negativní i pozitivní. Jde o vyrovnanost bytosti. Vím, je těžké vše chápat v tak technické době, kdy si vše chceme osahat, dát logické vysvětlení. Já se naučil vše přijámat s pokorou. Vše přijámám a nehledám důvody proč, nač či jak. Proto či právě proto píše má ruka to, co má duše hovoří. Každá bytost je originál a vím, že nemohu nikoho předělávat ve svém okolí. Člověka brát jaký je a ne, jak by se mi líbil. Zaujme mě člověk svým vzhledem, chováním a jeho energie mě příjemně dráždí. Tak nepochopím jednání lidí, že za pár měsíců už předělávají svůj protějšek. Ty vlasy ti nesluší, nech si vousy, nenos to neb ono. Asi nechápu jednání lidí a především myšlení. Píši jak píši, jsem jaký jsem ve spojitosti s vesmírnými zákony, jenž mnozí neuznávají, chovám se jak se chovám a mám myšlení jaké mám. Jsem spokojený se svým tělem, se svojí duší.

Přeji všem krásné dny a hlavně pevnou víru na psaní svého vlastního příběhu i přesto, že mnozí se oddělí od nesmyslného davu hloupých, slepých ovcí. Žij tak, jak sám ty si přeješ a ne tak, jak by chtělo tvé okolí. Ty půjdeš se svými klady, zápory před soud nejvyšší a nikdo jiný.


1 názor

matik
17. 11. 2010
Dát tip
pro mne je zde hluboká pravda

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru