Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

UTAJENÝ POKUS O ZNÁSILNĚNÍ

18. 11. 2010
10
17
2079
Autor
Lan

 

Spartakiádní Praha. Nechtělo se mi radostně cvičit, navlékat se do šatečků s červenými pentlemi. I když byly vlastně docela sexy.

Cestou na Bertramku zastavila jsem se U Anděla na dva chlebíčky a koupila si Míšu na dřívku. Loudala jsem se zvolna směrem k hřišti, kde jsme nacvičovaly, lízala svou oblíbenou zmrzlinu a svět byl můj.

Dřív než mě oslovil, už jsem věděla, co mě čeká. Znala jsem je. Tyhle obstarožní lovce s fotoaparáty na břichu. Možná bych i někdy řekla ano, možná bych i uvěřila...vidět se v časopisu pro ženy! Moje nechuť k tomu nechat se fotit byla ale silnější. Jakmile kdokoli na mě namířil aparátem, získala moje tvář výraz nahlouple naaranžované nepřirozenosti.

Tenhle chlápek byl ale neodbytný. Alespoň kousek jestli mě smí doprovodit. Vlastně mi to ani tak nevadilo, když šel vedle mě s obdivným výrazem v očích a zahrnoval mě lichotkami.

Vešli jsme pěšinkou do chladivého stínu parku.

Tvář muže se v jednu chvíli proměnila. Celý se proměnil. Vtlačil mě do svahu nad pěšinkou. Netušila jsem, jak velkou sílu dokáže mít i vyhublý drobný muž.

Následovaly vteřiny, minuty zlého snu.

Horký tabákový dech, upocené dlaně, nepříčetné oči, odér vzrušení, dotek ztopoření.

Chraplavý hlas:

„Neboj, neboj se..."

Tolik zdrobnělinek na části ženského těla jsem nikdy neslyšela.

„Nesmím se bránit, pak mě nezabije," vybavilo se mi v okamžiku, co jsem v žertu radila kamarádce, když jsme četly černou kroniku.

Ve skutečnosti ale, víc než na svůj život, víc než na své panenství, já myslela na bleděmodré krajkové kalhotky z tuzexu, co tak krásně svou něžností kontrastovaly s ošoupaností mých džín.

Taky jsem to zaslechla! Nepříčetný chlápek v mžiku znehybněl.

Nebýt toho starého pána, co před obědem venčil svého miláčka a volal na něj jak na starého kamaráda...Nedozvěděl se, že zachránil moje panenství. Možná si jen všimnul muže u stromu, v chvatu zapínajícího si poklopec, jak zvedá ze země svůj fotoaparát a ve spěchu mizí.

Starý pán dál stoupal parkem, v pomalém rytmu své hůlky. A ani jeho jezevčík nezaštěkal, když mě objevil. S pomuchlanými potrhanými svršky přitisknutými k hrudi, schovanou v křoví.


17 názorů

avox
01. 06. 2011
Dát tip
mohla bych opisovat od moorgaana... nechybí, nepřebývá ani jediné slůvko */

Sebastiana
07. 12. 2010
Dát tip
*

Lan
29. 11. 2010
Dát tip
Shariku, děkuju. Dost hroznej a bohužel ne poslední.

sharik
29. 11. 2010
Dát tip
vyborne napsanej, predpokladam ze hroznej, zazitek. Tip

Lan
19. 11. 2010
Dát tip
Děkuju.

Yvaine
18. 11. 2010
Dát tip
Je to dokonalý

..dobrýýýý..jedním dechem!

moorgaan
18. 11. 2010
Dát tip
..precetl jsem jednim dechem..mas tam napeti, dobrou popisnost deje, vygradovani a rozuzleni i s presahem..moc dobre!

bez keců tipuju.

Lan
18. 11. 2010
Dát tip
VT Marvine...zapomněla jsem Tě oslovit.

Lan
18. 11. 2010
Dát tip
Vidět erotiku v textu nepotřebuješ. Ale je zvláštní, že ji z něho necítíš. Ve skutečnosti...mě se ta miniatura zdá rozepsaná až moc. Miniatury, to je totiž moje! A tu pavučinkovou erotiku bych vnímala, i kdybych to napsala třeba takhle: "Cestou k Bertramce lízala jsem polárku. V zelené vojenské torně přes rameno spartakiádní dres. Oslovil mě muž s fotoaparátem kolem krku a nabízel mi věčnost. Sebevědomá, šla jsem předletně prozářeným městem, poslouchala podbízivé lichocení a myslela si, že mám navrch. A šli jsme do vrchu. Parkem. A najednou měl navrch ten muž. Byl to tichý boj. Můj první. Víc než o svůj život, víc než o své panenství, bála jsem se o světlemodré krajkové kalhotky z tuzexu, co tak krásně svou něžností kontrastovaly s ošoupaností mých džín. Nebýt starého pána s jezevčíkem...Ten starý pán se nikdy nedozvěděl, že mě zachránil. Jen si snad povšimnul muže u stromu v chvatu zapínajícího si poklopec, jak zvedá ze země svůj fotoaparát a ve spěchu mizí. Měla jsem vyběhnout polonahá a křičet o pomoc. Jenže já, pomuchlané potrhané svršky přitisknuté k hrudi, zacouvala dozadu do křoví."

neroušek
18. 11. 2010
Dát tip
Super, super napsáno, dí neroušek obdivně.*****

Honzyk
18. 11. 2010
Dát tip
"s odstupem"...sorry..)

Honzyk
18. 11. 2010
Dát tip
...je to strašně milej text, erotika tady neni erotikou, je to, s podstupem, velmi jemná, až hodinářská sranda..."I když byly docela sexy"...příběh s kalhotkama z Tuzexu,..." a svět byl můj - Míša"...čet jsem už asi před třema hodinama a říkal si jo, to je super pohled malý dospívající holky na všechen ten nesmyslnej, pro ní ale velkej spartakiádní ruch. Chlápek s foťákem na břiše: PPPP...no, povedlo se. Píše ti to prostě - a to se pozná, to nikdo nikoho nenaučí, tak zase sem brzo něco mrskni - určitě máš v kapsáři eštřě pár podobnejch roztomilostí, sem s nima!!!...fakt dobrý.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru