Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milovala milování

18. 11. 2010
0
0
985
Autor
m.bocanka

 

  Podzimní vítr si s jejími vlasy dělal, co chtěl, ale jí to nevadilo. Dalo by se říci, že si ten chladný dotek vychutnávala. Cestou ze dveří si pozapínala zbylé knoflíky a srovnala kravatu. Pak z kapsy vytáhla krabičku cigaret, vybrala si jednu z posledních čtyř nikotinem narvaných trubiček a zbytek vrátila do tmy kabátu. V kalhotách ještě vylovila zapalovač a pak si už konečně mohla vychutnávat tu slastnou chuť tabáku. Říká se, že nejlépe cigareta chutná po dlouhém abstinování nebo po sexu. A ona právě prožila dlouhý sex. Nikterak dobrý, ale dlouhý a ona se sebou byla spokojená. Další level, blesklo jí hlavou a pousmála se na probouzející se město.

  Před jejich domem nebyla ani památka po černém autu, což znamenalo, že nikdo není doma. To se jí hodilo. Nemusela se tiše plížit do postele ani vymýšlet nápady, kde trávila celou noc. Místo toho si napustila vanu horkou vodou, přidala pěnu a celé své nahé tělo ponořila do té lázně pohody a klidu, při které se jí tak úžasně přemýšlelo. Myslela na noční zážitek, pak na zážitek z předešlé noci a potom i ten z noci ještě předtím. V hlavě si tak za doprovodu stále zrychlujícího vlnění přehrála všechny ty erotické scény, které měla na kontě. A nebylo jich málo, protože když skončila, voda byla už dávno vystydlá. Osušila se a oblékla do pohodlných vytahaných věcí. Není nad to, když si doma uděláte pohodlí. Zamířila do kuchyně, po všech těch neřestech jí vždy vyhládne. Nejdříve si zapálila a pak otevřela lednici, kde na ni čekaly zbytky večeře. Až když ten milovaný spotřebič zavírala, všimla si vzkazu mezi nespočetnými obrázky, magnetky a kdejakými ostatními kýčovitými zbytečnostmi.

 

Večeři máš v lednici, ohřej si jí v mikrovlnce. Jeli jsme k Tomášovi. Vrátíme se až zítra. Sorbon je s námi.

Miluju Tě, ahoj.

 

  Nechala zprávu, aby jí magnety dál přidržovaly na dveřích. Strčila talíř s jídlem do mikrovlnky a tu následně zapnula. Chvíli pozorovala, jak se talíř ve světle točí a potom poodešla ke stolu, aby do čistého popelníku vmáčkla vajgl. Píp, píp, píp. Jídlo je hotové. Řízek s bramborami si ke snídani nechala líbit. Po té dobrotě si hlasitě říhla. No co, doma přeci nikdo nebyl.

  Kalendář ohlašoval sobotu, den božského volna nyní s volným kvartýrem jako bonusem. Co víc si přát? Pivo! Popadla mobil a během chvilky vydatlovala zprávu kamarádovi, jestli zajdou na oběd. Souhlasil. Do té doby ale měla ještě spoustu času. Jak ho využít? Znovu se zmocnila telefonu a začala projíždět telefonní seznam. Zastavila se u několika kontaktů, ale nakonec si vybrala ten před polovinou. Zmáčkla zelené tlačítko a s nechutí se zaposlouchala do pravidelného vyzvánění. Nikdo to nebral. S jinou odpovědí ani nepočítala. Tu holku odkopla způsobem ještě horším, než se odkopává ošklivý a hluchý pes. Zkusila vytočit ještě dvě čísla, ale uspěla až u posledního z vybraných. Hlas ve sluchátku jí slíbil, že za chvilku dorazí. Stihla se ještě převléci do něčeho vhodnějšího a namíchala dva drinky. Sotva si mezi rty vložila další tabákový výrobek, zarachotil bytem zvonek. Šla návštěvu přivítat s nezapálenou cigaretou. Otevřela dveře a laškovně se o ně opřela. Kývla hlavou směrem do místnosti a postava se dala do pohybu. Navzájem se prohlédly významným pohledem s nádechem hladu po vášni. Žena se usadila v obývacím pokoji tak suverénně, jako by tu byla denně. Ty dvě využily celé to prázdné dopoledne natolik hříšně, že by se za ně ani sám ďábel nestyděl. Návštěva odešla a zůstala po ní jen její ulepená vůně.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru