Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Síť

19. 11. 2010
0
10
583
Autor
Lars Novák

Princezně

Zvláštní pocit

Potkat na procházce po pavoučí síti

Střípek vlastní duše

Mezi kapkami rosy


10 názorů

moorgaan
20. 11. 2010
Dát tip
..uz to " Princezně" dava tusit v jakem rozpolezeni jsi to psal:-))

Rajmund
20. 11. 2010
Dát tip
rosa, duše, sítě pavoučí..dnes jsou in střeva, pařáty, uhlí

Honzyk
19. 11. 2010
Dát tip
tak to napiš přítelkyni a tady s tim nepruď, voe.)

Lars Novák
19. 11. 2010
Dát tip
jako ono to je klasický, "kritik" naběhne, utrousí nafoukanej žvást a autor má stáhnout ocas a pokorně kejvat. ta básnička není nic extra (je to psaný pro přítelkyni, tak holt v tom je asi člověk zaslepenej) a že se vám to nelíbí mi žíly netrhá, ale uplivovat si jděte někam pod texty masochistů, co o to stojej, děkuju pěkně.

Honzyk
19. 11. 2010
Dát tip
jo., k textu - je to takovej milounkej , příliš nezahleněněj flusanec,mladistvej, to jistě : připomíná mi jednu kámošku, která v hospodě dokázala, protože měla unikátní mezírku mezi jedničkama zubama, vystříkat nA ZEĎ PŘED SEBOU cokoli - i píču uměla, považ!!

Honzyk
19. 11. 2010
Dát tip
....teda, deska seshora dolu ( po textech) samej dutej kmen .... aspoň ty divoký včely kdyby z ňákýko vyletěly--) ... ...a to podráždění...no ne... L.N. - psals to, že se ti chtělo nebo nřes dokonce musel někde vyvěsit, nebo aby ses vo svým ´evtra buvtíku" moh´ začít přít:)... ...jo, stává se z tohoto serveru někdy až nenávistnej chat, zas na druhý straně, někudy to ven jít musíá, žejo..?..-ALE : jsoo i jiný způsoby!

Nepovýšeně pravím, že tento čtyřverš se co do použitých obrazností opravdu nevymyká, ba až zaniká mezi kopci básní plných takřka totožných slovních obratů.

Lars Novák
19. 11. 2010
Dát tip
nikdy jsi neviděl orosenou pavoučí síť, literární experte? njn, vata, tuny pseudokritickejch povýšenejch keců, jak typické pro písmáka

Norsko 1
19. 11. 2010
Dát tip
střípek vlastní duše a mezi kapkami rosy? skoro klišé, česky vycpávka, vata, tuny veršů, typické spíš pro literu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru