Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

v koupelně

27. 11. 2010
6
10
528
Autor
foxy

Sedíš na vaně, nohy tak trochu od sebe, zapřenej o okraj oběma rukama pozoruješ, jak ti to chci nandat. Zvědavě se na to koukáš, jako když sleduješ erotickou scénu ve filmu. Klišé, který chce každej zažít.

Potloukám se tu ledabyle, jakoby nic. Bradavky ztuhlý trochu zimou a trochu napětím tě hypnotizujou a ty je sleduješ, jakoby mohly co chvíli zmizet. Projdu kolem a tak trochu tě sjedu jen tak očima od hlavy k patě, opřu se zády k tobě o umyvadlo. Pokud teď necejtíš to napětí ve stehnech, něco není v pořádku. Zas tolik polonahých holek se tu necourá. Zkus říct, že mě nechceš. To bys byl fakt frajer. Ale já doufám, že jo. Že to cejtíš- to napětí, to vzrušení. Tvůj pěknej zadek a to výstavní péro- víc mě teď ani nezajímá. Možná se zdá, že to není moc romantika, ale pro tentokrát stačí, když to bude kvalitní klišé jako z Posledního tanga nebo tak…

Z vedlejší místnosti to všechno sledujou tví spolubydlící, musíme tady chvilku pobejt, ať nejsou zklamaný, že se nedějou žádný akce! Čekaj na první zasténání a já myslím, že bysme jim to měli dopřát. I kdyby to mělo bejt hraný.

Pustím vodu. Dost na to, aby se vedle vytvořilo trochu dusno a začalo se mlžit zrcadlo v koupelně. Popojdu k tobě právě tak, aby moje prsa byly na dohled a stoupnu si obkročmo nad tebe. Chci tě potrápit. Pořád nehneš brvou. Všechno si ohmatáváš jen pohledem.  Když si na tebe sednu, povolí to napětí ve stehnech a konečně se poddáš.  Všechno se snažím dělat pomalu, abych si tě vychutnala. Pak přijde změna, zkroutíš mi ruku za záda a přimáčkneš mě obličejem na studený kachličky.  Chladně se zasměju. Šeptáš mi sprosťárny. Studené-chladné-mučivě božské.

Konec divadélka. Necháš mě tam, použitou. Vyjdeš z koupelny sám a s kamenným výrazem. Vedle zazní takový definitivní oddechnutí. Hodnotí se výkon. Kolem by teď asi měla projít holka v bikinách s číslem na bílý tabulce.


10 názorů

foxy
29. 11. 2010
Dát tip
takjinak: doteky- nikdy! o tom ten text není... to nemá být romantika

Zbora
28. 11. 2010
Dát tip
Janina: ale to jo, není to bůhvíjaký echt umění, ale ten text mi drží pohromadě - necejtíš z něj to napětí? :o)

konias
28. 11. 2010
Dát tip
...shodnu se s Honzykem...tohle funguje...

Janina6
28. 11. 2010
Dát tip
"a trochu napětím" "necejtíš to napětí" "cejtíš- to napětí" - to všechno v jednom odstavci. (To napětí ve stehnech se pro jistotu zopakuje ještě v závěru.) Podle mě je tenhle text má atmosféru, které dosahuje osvědčenými rekvizitami, ale jinak je celkem odfláknutý.

Zbora
28. 11. 2010
Dát tip
Jo, bezva.

Honzyk
28. 11. 2010
Dát tip
... jo, o tomhle jsem mluvil : tenhle text čpí, má svuj sexus, dokonce i neviditelný spolubydlící tu maj svou roli, je to zabydlený, jo, takhle jo - zajímavý, že vo pár řádků dál na mě působěj tvý písmena tak vohebně, umělě (!) a plasticky...nevim.


..text dobrej..to jo..sex e e..:))

Honzyk
28. 11. 2010
Dát tip
super text '!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru