Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Paradox života...hahaha

28. 12. 2010
5
8
1257
Autor
Asenath.Z

Ne, opravdu to není z vlastní zkušenosti. (i když, pro kterou to někdy nebylo tzv. na noviny)

 

Na krku jsem cítila jeho rychlý, teplý dech, doprovázen slabými steny v pravidelném intervalu, které se mi rozléhaly v hlavě. Možná by někomu vadilo stereotypní oddechování, ale já jsem tomu nikdy nekladla odpor. Vždyť všichni to musíte prožívat. Dělal to každý. Pokud si vzpomínám ani jeden nemlčel, na drobných rozdílech nezáleží. Ať už byli rychlí nebo pomalí, tiší nebo, hlasití, jemní nebo drsní, vždy jsem cítila teplý výdech na kůži a slyšela projevy uspokojení. Nyní to bylo stejné.

Zahlcen vlastním vzrušením a blížícím se vrcholem ani nevnímal, jak reaguji. Nemusela jsem dělat nic než roztáhnout nohy a směšně pohybovat pánví. Soustředil veškeré své vědomí i energii na sebe a to mi přinášelo nesmírnou úlevu a klid. Má mysl se mohla ubírat všemi myšlenkami, které se zdaleka netýkaly mého nahého těla a fyzických potřeb. Kolikrát jsem se až musela zasmát nad absurditou celé situace.

Nyní, když jsem pocítila, že se blíží vrchol, (jeho dech se zrychlil a nehty se zaryly o něco hlouběji) myslela jsem zrovna na svého prvního domácího mazlíčka. Byl to malý křeček a já se ze všech sil snažila rozvzpomenout, kde byl pohřben. Hlavou mi běhaly obrázky mrtvých hlodavců a jejich červy prolezlých, tlejících těl, zatímco mezi mýma nohama dosahoval doposud živý tvor orgasmu...

hahaha


8 názorů

G.Rast
17. 10. 2011
Dát tip
:))) cosi mi to připomíná, například zamyslet se nad tím proč vlastně jdu se ženou do postele. Je to kvůli těm představám ? :))) Dávám tip.

chacha, už jsem to četl a netipoval? Napravuji :o)

Elyon
30. 01. 2011
Dát tip
:D našťastie si ľudia nevedia čítať myšlienky. alebo bohužiaľ? dobré dielko

Asenath.Z
05. 01. 2011
Dát tip
to je zajímavá myšlenka...možná na tom něco bude, ale muži to přece nedělají z povinnosti... můžu soudit jen z hlediska ženy :)

Ostrich
04. 01. 2011
Dát tip
Uvědomil jsem si po přečtení, že by mne docela zajímalo, zda se takhle nemůže náhodou cítit i muž po viagře... když vlatně nemusí být aktivní, nechce-li... a stačí to :-) *

..jo..nelžeš a to JE úžasný!!!!! --já lžu furt a proto si musím vymýšlet příbšhy.. ..abbych dosáhla orgazmu..lžu..vymýšlím si..

někomu stačí k orgasmu i mrtvý křeček. hmm...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru