Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O vrahovi

28. 11. 2001
1
0
1248
Autor
Aladar

Byl nebyl, v Americe jeden státeček; v tom státečku pozemeček, na tom pozemečku domeček, u domečku bazének a v tom bazénku milionář. Ten milionář byl velmi bohatý a tak nebylo divu, že mu kdekdo jeho majetek záviděl. Záviděl mu ho také jeden člověk, a ten ho přišel úkladně zavraždit. Zrovna, když se milionář koupal ve svém bazénu, přikvačil s nějakým zapnutým elektrospotřebičem a vhodil ho do toho bazénu. Chvíli pozoroval, jak se milionář mrská, ale potom ho to přestalo bavit a rozhodl se, že odejde. Jenže jak odcházel, šel kolem hadice, která napouštěla bazén. Elektrický proud se mezitím dostal z bazénu do té hadice. Ta hadice byla děravá, a jak z ní stříkal čůrek vody, tak ten byl tudíž také pod proudem. Když postříkal vraha, který ho v té tmě neviděl, probil ho a na místě usmrtil. Ten vrah, když ho to usmrcovalo, si řekl: „To je ale smůla.“, načež zemřel. A to je konec pohádky.
Noise
31. 01. 2002
Dát tip
Nu, pěkné ponaučeníčko ... " Kdo jinému smrt přeje, sám do ní padá. " Nebo je to jinak?? :o)

Mikuláš
30. 11. 2001
Dát tip
:-)

zirafka
29. 11. 2001
Dát tip
kdepak, ty predchozi jsou lepsi :-)

horák
29. 11. 2001
Dát tip
Uf! To byla nějak vodivá voda. Možná by stálo za to parafrázovat přísloví o kopané jámě. Kdo jinému vodí, sám sobě přivodí.

Prokletí
28. 11. 2001
Dát tip
kurnik! to by se spalo!!! (ale ty rána!) ;o) m.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru