Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mám

08. 01. 2011
1
3
743

Píšu krátce a občas.Nikdy jsem nic svého nedala nikomu číst.Přijímám i hodně negativní kritiky a budu ráda za všechny.Jde jenom o moje myšlenky, takže asi něco jako můj osobní surrealismus?

Mám horkej dech

a celej vzduch

za chvíli

bude zadejchanej

moje horký slzy

v něm budou téct.

Proč tě nechci

vidět

když

MILUJU

asi 

nejsem si teď jistá

jestli mi spíš není

zima


3 názory

děkuji!

Aviem
27. 01. 2011
Dát tip
(Na takové kritiky, jako je ta předešlá docela pozor.Vždycky, když tě někdo pochválí, podívej se, kdo to je, co sám píše a jaké píše kritiky ostatním.) Nesouhlasím s tím, cos napsala do prologu - jakmile text zveřejníš a žádáš ostatní o jejich názor, nemůžeš říct - jde jen o moje myšlenky. To pak vyznívá jako že na jednu stranu chceš kritiku, ale když se to někomu nebude líbit, řekneš - no co, jsou to JEN moje myšlenky. Text - nic zvláštního nesděluje, zkoušej to znovu a různě.. (surrealistickýho v tom není vůbec nic) korektura: bez chyb, ale pozor na interpunkci - buď ji vynech úplně (což je v tomto případě asi nejlepší) anebo ji piš všude, kde má být

Není to vůbec špatné...dobré zamyšlení...díky...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru