Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ve stopách blondýnek

13. 01. 2011
1
14
2080
Autor
fid

U příležitosti Blondsrazu (http://www.blondsraz.cz/) vyhlášují Lukáš Cetkovský Agency, Fanclub Ivy Pazderkové a portál Blondyny.eu literární soutež s názvem Ve stopách blondýnek. Předsedkyní poroty je paní Markéta Dočekalová, scénáristka Ulice - www.tvurcipsani.cz.

U příležitosti Blondsrazu (http://www.blondsraz.cz/) vyhlášují Lukáš Cetkovský Agency, Fanclub Ivy Pazderkové a portál Blondyny.eu literární soutež s názvem Ve stopách blondýnek.

Předsedkyní poroty je paní Markéta Dočekalová, scénáristka Ulice - www.tvurcipsani.cz.

Soutěže se může zúčastnit každý bez rozdílu věku.
...
Do soutěže je možno zaslat libovolný původní literární útvar − báseň, povídku, esej atp. − jehož téma má jasnou spojitost s blondýnami. Blond téma je tedy jediným žánrovým omezením.

Počet soutěžních děl od jedné autorky či autora je neomezený!

Text soutěžního díla může být dlouhý maximálně 20 autorských normostran, přičemž 1 autorská normostrana = 1800 znaků včetně mezer.

Literární soutěž probíhá od 20. ledna 2011. Uzávěrka soutěže je 31. března 2011.

Soutěžící posílají svá soutěžní díla prostřednictvím emailu na adresu vestopachblondynek@blondsraz.cz, a to na soutěžním formuláři (http://www.blondsraz.cz/dokumenty/formular-ve-stopach-blondynek.rtf).

Podrobná pravidla soutěže najdete ZDE:
http://www.blondsraz.cz/literarni-soutez-pravidla.html.


14 názorů

Domečku, to záleží na prostorové konfiguraci dotyčné v souvstažnosti k dostatečně vzdálené a časově přiměřené geografické lokalizace mé ženy.

jH
14. 01. 2011
Dát tip
s dovolením klub, tohle je fakt moc DADA abych si to nevybral :)))

Ty mlč!

ALE TOLIK SI NEMŮŽU DOVOLIT! Pišto, co slevy pro sociálně slabší blondýny?

"Do 14 dní vám vypracuji analýzu vašich textů, upozorním vás na slabiny a také vám napíši, co si myslím o vaší míře talentu. Cena služby: 960,-Kč (včetně DPH)" To si uschovám a budu používat, až po mě bude nějaký veleduch žádat obsáhlou argumentaci k lapidárnímu hodnocení "blábol" :)))

To je náhodou skvělá reklama, aby se ukázalo, že porota může ocenit i amatéry, ne? :-)

pozorovatel
13. 01. 2011
Dát tip
http://www.tvurcipsani.cz/index.php?kat=52 to by se dalo i naprogramovat...

Tragicus
13. 01. 2011
Dát tip
Nejsem si jisty nakolik zrovna tady bude nejlepsi reklama, ze predsedkyni poroty je nejaka scenaristka ulice, kdyz i mne, cloveka mirneho a tolerantniho, v zivote ani nenapadlo, ze takovy vytvor jako ulice ma vubec nejakeho scenaristu, leda tak pocitac, ktery googluje ruzna klicova slova a sklada z vysledku vety. (key words: Martin, kino, rande) "První rande, kde prvotřídní playboy Ken odhalí své naivní mladé partnerce, je plno míst kam ji můžeš pozvat, Martin says: February 24, 2010 at 21:19: kino, kavárna, bowling."

Saetri-Ihn
13. 01. 2011
Dát tip
scénáristka Ulice - www.tvurcipsani.cz, to už je možná i na mě až příliš černej humor...

potěš koště

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru