Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Veršování

19. 01. 2011
3
7
651
Autor
Lukk

Chlad

zanícení

slova.

 

Oblek

věci

uléhající

k odpočinku.

 

Báseň.

 

Pouštění žilou

v apartních

rukavičkách.


7 názorů

blbjenka
24. 01. 2011
Dát tip
tak na první přečtení jsem si říkala, žes to s tou miniaturizací přehnal... na druhé a další jsem se chytla, jasně, prima momentka. psaní jako ventil, bodejť. ovšem na první pohled (graficky) to vypadá jako pouhý seznam slov, dovedu si představit, že to někoho může odradit. pak záleží už jen na tom, věříme-li dotyčnému autorovi, že za prvním dojmem lze a vyplatí se hledat něco víc :)

sepiolite
21. 01. 2011
Dát tip
poprvé: mně to vykreslilo povedenou ponurou atmosféru hotelu s chlapíkem, co kouří doutník a má lesklý oblek...pečlivě čistí, uklízí a vypiplává si své nástroje k pouštění žilou a je vidět, jak si to užívá...a i když je to zcela jinak, tohle se zadařilo* takže na vizuální a pocitovou stránku u mě zahrálo, konec se mi líbí, ale to předchozí řádkování je mi záhadou a rušivým elementem

Honzyk
19. 01. 2011
Dát tip
no, já to mám jinak..)) - tohle mi připomíná spíš trochu neklidnou atmosféru před odběrem krve..( brr-a nejen kvůli konci)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru