Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nepojmenovatelně bublinková

30. 01. 2011
1
4
1031
Autor
pavel242

Maličko retro, co uvízlo za nehtem při probírání pozůstalosti.

Myšlenkou se dotknu bubliny okolo Tebe, zlehka přitlačím, ona se prohne. Další myšlenkou se provrtám skrz a dotknu se přímo Tebe. Pojedu po Tobě od shora dolů, odspoda nahoru a nezapomenu se zastavit na každé části tvého terminálu k realitě. V okamžiku, kdy se bude zdát, že myšlenky přestávají stačit, se na chvilku stáhnu a roztočím Tvoji i svoji fantazii na maximum. Ani jeden nebudeme vědět, jestli sníme, nebo bdíme. Ono to taky nebude zřejmé, nevím, jestli to udělám doopravdy, nebo jen tak na dálku.


4 názory

pavel242
27. 02. 2011
Dát tip
díky. krátká textová zpráva je jistě formou dopisu a kapitálky si zaslouží, zároveň je i prozaickou miniaturkou. terminál je tak normální slovo, jak si ho uděláme, samozřejmě bych rád použil nějaký český ekvivalent, kdybych ho znal. a s nedotažeností souhlasím, v té době jsem si na ní skoro zakládal.

StvN
30. 01. 2011
Dát tip
Nepřijde mi to moc povedené. Terminál je jako pěst na oko. Kapitálky v osolvení se používají v dopise. Myšlenka je nedotažená.

s mrtvejma muzeme mluvit ve snu. T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru