Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jen úvaha o tipech

06. 02. 2011
1
5
917
Autor
viwian1

Jen takový nápad.

Docela by mě zajímalo, kdyby autor, který tu působí už dlouho zveřejnil nějaké hezké dílo, (mám na mysli autora, který už je zde v podstatě pojem) a to samé dílo by zveřejnil někdo, kdo je zde třeba chvíli. Jak moc velký by byl rozdíl? Nemám na mysli jen v tipech, ale i v hodnocení a kritikách.

Byl by to asi zajímavý pokus, co říkáte? :)

Napadlo mě to při diskuzi o tipech. :)


5 názorů

Miroslawek
09. 02. 2011
Dát tip
http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=335392

sharik
07. 02. 2011
Dát tip
když mi odpovídáš, zaškrtni prosím dole moje jméno u avíza, jinak si toho nevšimnu - takhle to tu funguje :) Abych ti odpověděl - celkově mi přijde zbytečné, se tím zaobírat. lepší je psát díla a HLAVNĚ číst ostatní autory a psát jim kritiky, to je to nejdůležitější k tomu, aby si tě někdo všiml a četl tě. bez toho můžeš psát i pět děl denně, ale nedostaví se kritiky, ani ty tipy... A teď k samotné úvaze... no, kdyby tohle dejme tomu dva autoři udělali, základní rozdíl bude ve čtenosti (která má návaznost na to, jak sami autoři čtou ostatní - čili autor, který je, jak ty říkáš pojem, bude mít nejspíš čtenost větší). ale jinak vím, na co narážíš a asi máš pravdu. ten pojem bude možná hodnocen celkově lépe - občas mám pocit, že uznávaným autorům (omluvte ty uvozovky, nemají značit posměch) se spousta jiných bojí napsat kritiku, nebo napíší kladnou proto, že to udělali ostatní... taky mám občas pocit, že někteří zde nepíší negativní kritiky těm, kteří jim píší pozitivní (a obráceně), ale to se mi možná jen zdá - každopádně na tom nezáleží, já sem chodím protože mě psát baví, rád si na svoje věci vyslechnu názor a rád napíšu svůj k dílům ostatních (a i kdyby ne, považoval bych to za slušnost) :-)

viwian1
06. 02. 2011
Dát tip
sharik - to je něco jiného. Tam to bylo o počtu. Tady řeším ani ne tak tipy jako spíš ovace.Ten název je zavádějící.

sharik
06. 02. 2011
Dát tip
podle mě stačila ta diskuse, přece nechceš věnovat řešení tipů polovinu věcí, co napíšeš, ne? :))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru