Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak to ty kočky dělají?

18. 02. 2011
11
11
964
Autor
Lan

 

Do ticha za dveřmi pronikavě bolestný pláč dítěte. Tisíce maličkých jehliček pokryly povrch mého těla, uvnitř kterého se sevřelo snad všechno. Vyletěla jsem doslova bez dechu.

Uvolňující hlubinný výdech.

Za dveřmi naše Kočka, co je kočka, ale žádná "kočka" to tedy rozhodně není. Spíš taková venkovsky upachtěná, lehce olysalá paňmáma. Přesto kolem ní dva mladí udatní obrovští nádherní neohrožení kocouři. Dostanou ji oba a nebudou jistě sami.

Slézají se k nám teď mlsní kocouři z celých Kobylis.


11 názorů

renegátka
28. 03. 2011
Dát tip
Také jsem naletěla.

Sebastiana
19. 02. 2011
Dát tip
Lan, to znám. Lakrov- náš kocour čůrá jen do bot mého muže. Prý je dráždí samčí pach a snaží se ho přebít. Máš asi moc mužskejch feromonů, že v tobě vidí protivníka.

Lan
18. 02. 2011
Dát tip
Edvine, beru si z Tvých trefně poučných komentářů svá ponaučení. Díky Ti za ně.

konias
18. 02. 2011
Dát tip
pěkný.....a je prvda, že třeba nějakou povídkovou sbírku v tomto poetickém duchu bych si moc rád přečetl (viz. Edvin1)....

kočkopes
18. 02. 2011
Dát tip
jako kočkopec tomuhle velmi dobře rozumím:-)

Edvin1
18. 02. 2011
Dát tip
Můj postřeh: Jako u předešlého střípku. Chvílemi se mi zdá, že jich je na takovéto rozstřílené zveřejňování škoda. Jak nádherně by se ty Tvé postřehy vyjímaly ve větším příběhu. Spisovatelé si je prý sepisují na kousky kartonu, a když je ve větším příběhu potřebují, vyhledávají si je ve své sbírce.

super poeticke a nadherny obraz. T

naše tři kočky domů nesmí, bydlí v kotelně nebo s malamutem v psí boudě. Proti početí jsou chráněny antikoncepcí, proti kocourům si musí poradit samy...

Stařec_007
18. 02. 2011
Dát tip
:-)

Lakrov
18. 02. 2011
Dát tip
Poněkud neobvyklým způsobem podané sdělení, že se probouzí jaro :-) (Ještě že ten náš bydlí až za lesem; včera se mi zase vys...exkrementoval do postele, bejk lysej!)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru