Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Básněte o kilo čaje - téma Antuaneta

19. 02. 2011
0
8
1468
Autor
bobotic

Složte báseň, píseň, kreslete, foťte ... na téma Antuaneta a své příspěvky vložte pod výzvu na FB (skupina Gruzínský čaj) a máte šanci získat kg černého čaje. Vyhodnocení bude provedeno 28.2. na základě reakcí :-) (viz. text pod výzvou).

Další info:

Formát libovolný. Antuaneta překvapivě není žena, ale černý čaj z Gruzie (oblast Guria, pro místoznalce vesnice Kvenobani - přesněji velký bílý dům kousek od sušárny a fotbalového hřiště). Je celolistý, silný s červeným nálevem a výraznou vůní. S Antuanetou si dávám randevous po večer, kdy očekávám že mi doprovodí příjemné chvíle s knihou.

Těším se na vaše díla!   


8 názorů

Vidíte to černě. Já bych řekla, že je to výzva.

ano, báseň za kilo...:o) laciná poezie. Jak se nám tu ty témata prolínají :o)

bobotic
20. 02. 2011
Dát tip
Portské bude :) to je jasný, jedno včera padlo. I když bez básní (i bázně), jenom tak - nad carcasonne. Jináč Villon své verše dle zadaného tématu tepal, heh... Já u pramene jsem a žízní hynu, horký jak oheň, zuby drkotám... (co pít na kocovinu? nu což antuanetu si dám.)

Makoves
19. 02. 2011
Dát tip
To mi připomíná jeden starý film kde Václav Trégl říká : "Promiň múzo, že tě klamu. Budu básnit pro reklamu."

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru