Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

encyklopedie 2

03. 03. 2011
1
1
449

Jsem Mirek. Jsem stylista zpěvačky Anny Krátké. A toto je moje encyklopedie.

Boty

 Do každých si dávejte ortopedické vložky. Ti, co nemají ploché nohy, si budou chodidla preventivně šetřit. A my, co máme ploché nohy, nebudeme pajdat a ulevíme svalům, páteři a celému tělu.

 

Čepice

Největší jistota je ušanka. Komu sluší, tomu sluší. Komu nesluší, ten v ní vypadá aspoň roztomile. Plus uši v teple.

 

Hamburger

 Princ se chce oženit. Vybírá si mezi princeznou McDonaldovou a princeznou Jímzdravě. Koho si vybere? Princeznu McDonaldovou! Protože má větší prsa. No, je to jenom pohádka, takže v těch fast foodech opatrně.

 

 Horoskopy

 Nevěřte horoskopům! Věřte mně! A hlavně sobě! Když budete milovat, tak budete mít lásku! Když budete pracovat, tak budete mít peníze! A když budete skromní, tak vám možná budou i stačit. A když budete myslet pozitivně, tak se vám vyhnou nemoci a prožijete krásný život, ať už jste panna nebo býk.

 

Moudrost

Veškerou moudrost lidstva sepsala paní Rowlingová do knížek o Harry Potterovi. Hodně moudrosti je i v knížkách o Rumcajsovi. Byl to spravedlivý loupežník, milující manžel a vzorný otec.

 

Kouření

 Varování ministerstva nemá dostatečnou váhu. Rodiče zakažte kouřit svým dětem! Děti zakažte kouřit svým rodičům! Manželky manželům! Manželé manželkám! Třeba aspoň někdo přestane.

 

 

Obočí

 Trhejte si ho navzájem. Kamarádka kamarádce. Partner partnerce. Partnerka zlehka partnerovi. Sbližuje to.

 

 

Poezie

 Po koncertě v Berouně přišla za Aničkou malá holčička, uklonila se a řekla: Nejmilejší Aničko, ty jsi naše sluníčko. Každá tvoje písnička, zahřeje nám srdíčka.

 

 

Zima

 To není dobré období. By mělo být jaro, léto, babí léto, Vánoce, a zase jaro.

 

více na encyklopediestylu.cz, děkuji za přečtení, a ať se daří


1 názor

Makoves
05. 03. 2011
Dát tip
Kouření, Hamburger,Obočí a Zima. Tyto jsou moc dobré. Ostatní je takový nijaký.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru