Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

První sex s ní - deflorace

06. 03. 2011
3
16
3198
Autor
deflorant

"Oh, drahoušku! Myslím, že je ten správný čas", řekla mi moje holka Dáša a já jí na to řekl "No, tak kuř, no". Ona mi řekla, že holky přece chtějí, aby se na to šlo pomalu. Ale proč sakra pomalu? Já chci šukat a ne se líbat, jako to dělám furt! Jsem v posteli, tak prostě budu snad šukat, ne? A seru na to, že to bude poprvé. Rozhodl jsem se, že teda dám na ni a půjdeme na to pomalu. Po pár ztracených chvílích těmito věcmi, co se dělají i na veřejnosti, mi konečně řekla "Jsem připravená ztratit panenství". "No kurva jooo, konečně ty vole!" v duchu jsem si řekl a během 2 vteřin jsem jí ho tam celýho zasunul a začal jsem prudce přirážet. "Au! To nemyslíš vážně, Petře!", pochopitelně vykřikla a já na ni "No tak jak vidíš tak asi jo." Po minutě jsem prožil skvělý orgasmus, ale ona ne. Shodil jsem ji z postele, vzal jsem nůž a zapíchl jsem jí ho do její vagíny. Začala krvácet. "Odpaním tě ještě víc, Dášo!", vykřikl jsem a vrazil jsem jí ho tam celej. Krvácela moc a moc, až plakala. Nůž jsem z její vagíny vytáhl a začal jsem ji šukat znova. Nožem jsem přejížděl ze spodu až ke krku a řekl jsem jí, že jakmile prožiju další orgasmus, zapíchnu jí ho do krku. Prožil jsem, zapíchl jsem, Dáša už nebyla. Najednou mě probudila moje máma celého zpoceného z toho hrozného snu, ve kterém jsem se nepoznal. "Proč ti tak stojí?" ptala se mě. Já jí na to odpověděl "Protože se mi zdálo o sexu s dívkou mých snů, ale byl hodně brutální a byl jsem tam v roli sadisty a vraha". "Ale Petřičku můj, tak na to nemysli".


16 názorů

Romantické téma to rozhodně není... A na hlubší kritiku se bohužel - vzhledem k mělkému charakteru díla - nezmůžu... A vůbec - to, že to celé měl být sen, mi připadá alibistické.

Morasten
26. 04. 2011
Dát tip
Ale ale, tady se toho nadělalo... je to naprosto neškodná miniatura :)) mě snad fakt z některejch kritik tady trefí, ani bych se nedivila, kdyby se tady někteří nejvíc pohoršeni u tohohle díla vzrušili nebo měli ten den nějakej zajímavej sen.

Hekate
09. 03. 2011
Dát tip
Mně to přijde hezky napsaný, vtipný, jasně trochu dekadentní, ale v dnešní době?:) Třeba je to terapie a psaní a následný sdílení podobných děl mu naopak pomůže tyhle sny nedovést do praxe. Já bych z toho nedělala takovou vědu...

StvN
09. 03. 2011
Dát tip
Ačkoliv je text na hranici únosnosti, nebude odstraněn do koše. Nicméně já osobně budu autora sledovat a pokud by chtěl v tomto směru pokračovat, tak ho doporučím péči odborníků. Byl bych nerad, aby na Písmáku vyrostl někdo, kdo posléze dovede své sny k činům.

Benji
07. 03. 2011
Dát tip
Souhlasím s Lakrov. Pro podobná "díla" je dost místa jinde.

To "dielo", tvoj nick a profil majú podla mňa len upútať pozornosť.

shoegaze
07. 03. 2011
Dát tip
Mě se to nelíbí.. nevadí mi brutalita a sprosté slova, ale musí to být vkusné.. což tohle pro mě není.. Možná kdyby se upravil konec a byla by tam nějaká lepší pointa.

Lakrov
07. 03. 2011
Dát tip
Navrhuji odstranit tenhle text alespoň z veřejného seznamu (ne-li z Písmáku vůbec). Tipující lituji, ty, kdož nečetli, varuji.

těša
07. 03. 2011
Dát tip
ta mámy první promluva nezní zrovna přesvědčivě, vtip je ale celkem dobrej. neroušku, freud nebyl vševědoucí (ve smyslu, že sadistické sklony máme všichni,ale neřešíme je, protože je máme kulturou zatlačeny do nevědomí), ne?

Hekate
07. 03. 2011
Dát tip
Pěknej sen, Freud by měl radost:*

me to moc nesokovalo. ocenuji snahu o originalitu, i kdyz sen v proze mi pripada jakoze autor osral ctenare. ;-DDDD T

Šokovat je až moc jednoduché. Nevidím v tom moc smyslu. Podobný film, až na tvou pointu. http://www.csfd.cz/film/69614-aftermath/

jednoduše šokující... těch pár řádků mě vyděsilo, až se mi roztlouklo srdce.. a nemám z toho žádný určitý pocity. zkrátka a jednoduše - šokující

neroušek
06. 03. 2011
Dát tip
PS. v tom snu jsi za sadistu a ne masochistu, tedy za člověka, co rozkoš spojuje s radostí činiti druhým bolest a spíš než umění bych to viděl Tvé dílko jako psychickou terapii.A co se týče Tvé osobnostní struktury, není úplně běžná (ve smyslu, že sadistické sklony máme všichni,ale neřešíme je, protože je máme kulturou zatlačeny do nevědomí )-když vemu dílko a nick a prolog, snad se Ti podaří tento rys Tvé osobnosti úplně zatlačit do nevědomí.Zdraví neroušek.***********

deflorant
06. 03. 2011
Dát tip
Díky, upravil jsem to

neroušek
06. 03. 2011
Dát tip
1)prolog zbytečnej 2)závěr dobrej,dobrá pointa 3)název hloupej 4)celkově slušné zdraví neroušek.*********

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru