Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kamarádství

07. 03. 2011
0
3
499
Autor
Máťa

Ať je Vám kolik je najednou dojdete k závěru, že jste na světě úplně sami. Možná ne úplně, ale téměř sami už možná ano. Tedˇ samozřejmě nemám na mysli dalších několik miliard lidí na různých místech naší planety. Myslím ty ve Vašem okolí. Právě ti se tváří být Vašimi přáteli ale přitom za Vašimi zády Vás pomlouvají. Kolem Vaší osobnosti poletují pomluvy od Vašich rádoby přátel, které se stejně dříve či později dozvíte. Vy si stále myslíte kolik máte přátel a přesto opravdovými přáteli se může v dnešní době pochlubit jen málokdo. V dnešní době, ve které se všichni předhání, protože chtějí být středem pozornosti a pochlubit se co možná nejlepšími věcmi. Existují přátelství taková spíše naoko.
Možná že na prstech jedné ruky můžete spočítat kolik opravdových přátel máte. Člověk si myslí jak dobré kamarády, přátele má ale pak se dostane do nějakých problémů a poprosí právě ty své nejlepší kamarády o pomoc a oni k Vašemu údivu dají od Vás ruce pryč. I když člověk je tvor společenský nakonec dospějete k závěru že jediný nejlepší kamarád a přítel, na kterého se můžete vždy spolehnout a nikdy Vás neopustí jste právě jen Vy samotní!


3 názory

Máťa
15. 03. 2011
Dát tip
Svůj názor já nikomu nevnucuji! Jen jsem vypasal své pocity. A jestli to je nebo není fejeton, tak to už je maličkost ne.....

Máťa
15. 03. 2011
Dát tip
Svůj názor já nikomu nevnucuji! Jen jsem vypasal své pocity. A jestli to je nebo není fejeton, tak to už je maličkost ne.....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru