Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

výsledky 15. SUPERKOULE

18. 03. 2011
3
85
2249
dílo autor počet tipů pořadí
15. SUPERKOULE - dobře utajené housle - dílo č. 1 Makoves 5 6
15. SUPERKOULE - dobře utajené housle - dílo č. 2 Muamarek 1 7
15. SUPERKOULE - dobře utajené housle - dílo č. 3 Ferry 6 2-5
15. SUPERKOULE - dobře utajené housle - dílo č. 4 Johann Wolfgang Mária Amadovič 9 1
15. SUPERKOULE - dobře utajené housle - dílo č. 5 A.Storožnicyn 6 2-5
15. SUPERKOULE - dobře utajené housle - dílo č. 6 Karenin 6 2-5
15. SUPERKOULE - dobře utajené housle - dílo č. 7
Domeček_z_trávy 6 2-5
celkem    39  

 

jak je vidět z tabulky, vítězné dílo má tentokrát č. 4 - autorovi můžete gratulovat k úspěchu, kterého dosáhl, přestože mu byly kladeny všelijaké překážky a kuly se proti němu pikle, kupodivu ne ze stran soutěžících, ale z mé - nikdy nevěřte mořským koníkům, třímajícím v ploutvičce uzdu divoké soutěže! koníci chodí do práce a dokonce i spát, což je, si myslím spolu s Johannem, neodpustitelné!!! hanba mořskému koníkovi! navrhuju defenestraci - ještě lépe dewindowizaci ať se třesou všichni jí podobní pořadatelé soutěží!!!

a teď vážněji - samozřejmě vítězi gratuluju taky - a všichni jste mi udělali svými dílky radost - čekala jsem i nějakou prózu, alespoň mini (proto mírně prodloužený termín) ale dík alespoň za poezii 


85 názorů

nevím v kterej prdelce si vězel, ale nechceš se tam vrátit, drahý?:-)

heartrate
30. 03. 2011
Dát tip
to není podvod, to je šikovnost :)

heartrate
30. 03. 2011
Dát tip
My jsme ženy v množném čísle koukám :) já bych na Tebe paličku nebrala.. jo, je jich přesně třicet :)))

heartrate
30. 03. 2011
Dát tip
Dejchej, dejchej zhluboka, Marvinku.. podle mne jsi mu třeba nemusil říkat "gumo líná, jsi úplně mimo".. je to iba môj názor, ono se to mezi správnýma chlapama asi tak dělá, tak to potom jó.. hlavně dejchej, vždyť my jsme se na Tebe těšili/y :)

za tu bytku bych tě zbyla! :oD

heartrate, díky :o) Víťo, tomu co tě potrefilo se odborně říká "absťák jak sviňa" :oD

heartrate
30. 03. 2011
Dát tip
Marvinku, nepodceňuj něžné pohlaví, martinez si s Wolfgangem poradila velmi elegantně.. občas to jde i bez chlapských slov :)

šmarjááá, založ si ňákou diskuzi ty aktivisto! :oD

to sem mu milý Víťánku napsala taky.. vyříkali sme si to my dva a ty tu sekyrku nech zakopanou a smyj si ty barvy z obličeje - howgh :o)

heartrate
30. 03. 2011
Dát tip
Je rozjetej ňákým blbým směrem..

seš eště ňákej rozjetej po cestě, Víťane :o)

:o)))) ..já paka ráda..)))

Ja viem šepote a dokonca v korunách stromov...a rád si to priznávam - toť na margo toho že som pako. Inak za gratuláciu samozrejme vďaka.

..Johane..gratuluju..jinak seš pako..ale zábavná diskuse..)))) ..ostatním taktéž gratulace..))

za gratulácie k víťazstvu samozrejme všetkým úprimne ďakujem

Muamarek
19. 03. 2011
Dát tip
Gratulace vítězi, díky Koníkovi a všem pěkný víkend, Marek

amade, gratulace!!!! ostatnim cest!

barvy sjednoceny a já děkuju eště aj Johannovi za to co napsal hlavně ve 22:34:48 :o) a jedno avízko pro: A.Storožnicyn - myslela sem že dyž kladeš dotazy a připomínky, že tě zajímají odpovědi a reakce a jinak - existuje tu kouzelná vychytávka kerou já používám (mlčky) poměrně často: dole pod avízy červený klikátko Nechci odsud dostávat avíza..

V pohode aj tebe krásny večer a berme to pozitívne..len diskusia, resp. reklama môže prilákať viac ľudí ku KOULI, resp. k SUPERKOULI...a aj negatívna reklama je reklama...Takže máme za sebou plodný deň v prospech horeuvedených súťaži..

V pohode aj tebe krásny večer a berme to pozitívne..len diskusia, resp. reklama môže prilákať viac ľudí ku KOULI, resp. k SUPERKOULI...a aj negatívna reklama je reklama...Takže máme za sebou plodný deň v prospech horeuvedených súťaži..

A.S, dobrou, duchaplnou noc i Tobě..:-P

Aj Tebe Volfie..co sme si to sme si..jo, na světě je krásně..:-) (Ale koník už asi spí, ona je trochu hypochondr taky, víš?..:-P)

Prosím,neposielajte mi avíza na túto neduchaplnú diskusiu,ďakujem za pochopenie.Ostávajte v mieri a ploďte hlavne umelecké diela ;)

to si myslím by pomohlo

asi sme mali obaja zlý deň - prepáč trošku som to aj ja prepískol bol som tiež podráždený to vieš nie je vždy krásne ...napriek tomu všetkému čo sme si dnes povedali Ťa mám rád....priznávam si časť svojej chyby...napriek tomu tie posunuté termíny mohli byť graficky viac pútovo spracované...čo sa týka vkladania diel priznávam že je to náročné - mohlo by sa teda zaviesť napríklad termín od kedy môžu ľudia hlasovať...proste snažiť sa vytvoriť čo najlepšie podmienky pre všetky diela..., ale nechaj me to už a nekazme si vzájomne víkend...príjemný večer a pekný víkend...a nielen TEBE - koníku, ale všetkým

smaž ty zprávy, je to bezpředmětný, každej se někdy utnem

Metta
18. 03. 2011
Dát tip
sK: nj písmáci jsou neuvěřitelně pidlovocí a pokaždé pořádně přečíst zadání nejni jen tak :-) nejspíš by nepomohlo ani dopsat přímo do názvu zadání "pozor, prodloužený termín"...

moc děkuju Mettě aj Domečkovi a du soutěž KOULI uklidit další stížnosti adresujte koníkovi, soutěž KOULE už bude v limbu :o)

problém je v tom, Johánnku, že já už nevím CO přesně a JAK VÍC zvýrazňovat a upozorňovat a já sice doma někdy pracuju, ale učím a asi by bylo těm studentům divný dybych si sedla uprostřed výuky k počítači protože musím třeba zařadit dílo do soutěže a večer zas někdy chodím spát.. případně mi nejde připojení a přestože tu jakoby su, nemožu nic a zkuste si jen jednou vyvěsit naráz 8-10-15 děl a nezapomeňte že je kopíruju ze zpráv od vás a pak vkládám a upravuju je pravda že mi s vkládáním často někdo pomáhá nebo pomáhal - přesto to nejde tak že by člověk někam kliknul a naráz uveřejnil x děl

Metta
18. 03. 2011
Dát tip
JWMA: jj, taky jsem to tehdá málem přehlédla :-) soutěžící i vyhlašovatelé jsou jenom lidé...snaha je určitě na obou stranách a nevidím důvod k výčitkám, z tvé strany ani z žádné jiné. Koník JE slušný člověk... Mír ?

njn Johane, ale to musíš uznat, že není koníkova chyba, ne taková, abys psal jak tě zklamala apd. Si vem, že tak jak píšeš, je ti blízká, a Ty si byl třeba blízký i jí, takový věci zabolej, zvlášť když se aus grechnet snažíš. Ona koník hodně pracuje mimo domov, nárazově vylítne, dvě tři hoďky a je zas doma...to je ten čas co ti chybí. Respekt...majte sa...:-)

no asi som nepozorný ja to priznávam - tiež aj keď som čiastočný invalidný dôchodca musím s niečoho žiť a na pismak skáčem s druhého okna takže možno jediný rozdiel medzi nami je ten že ja pracujem doma...a ty niekde inde. Preto som nepostrehol, že si za menom Soutěž KOULE ty koníku na druhej strane ma to ani nezaujímalo predtým. Takže aj pre tých ktorí nemajú čas čítať pozorne...a prečítajú si akurát zadanie a tému...keďže predpokladajú, že podmienku sú tie isté, keď by som aj priznal právo zmeny termínov čo naozaj som výrazne proti ...mala by takáto zmena byť jasne viditeľná, resp. by malo byť na ňu riadné upozornenie aby sa nemohlo stať že sa prehliadne chvate súčastného unáhleného života

Metta
18. 03. 2011
Dát tip
JWMA: esli si to dobře pamatuju, tak prodloužený termín byl uvedený hned při zadáná tohoto kola a pak se už neměnil. Uveřejnit soutěžní díla soucašně by možná stálo za úvahu, ale zatím stávající způsob nikomu nevadil a někdy to vyhraje i poslední uveřejněné dílo... na co je dobré mít více nicků, je už otázka mimo téma jsou tací, co prudí i s nickem jediným, osobně jich mám pět:-), na různé druhy tvorby a tak

podívej, kdo nic nedělá, nic nepokazí. Já kouli vedla pod beketkou zhruba tři kola, a vlemi rychle mě to přestalo bavit, takže vím o co jde. Zkus si něco podobnýho, a budeš vědět víc..:-)

a že su za nickem KOULE já si zjistil až včil?! ty seš vážně hodně nepozornej ti řeknu :o)

Pozri -mne je koník blízky tiež preto ma naozaj veľmi sklamalo, že je práve ona za nickom Soutěž KOULE . Tak isto ako som mal dobré vzťahy aj s Rajou. Naozaj ma do toho nič nie je koľko tú má človek mien...aj keď mi je to divné...

Upřimně, kdybys nehledal problémy tam kde nejsou, mohl ses z vítězství těšit..:-) A ještě pořád můžeš, když budeš chtít. Ono totiž zas o tolik nejde

proč mám víc nicků už sem vysvětlovala mockrát, aj veřejně v různých diskuzích ale nejsou tajný a aby někomu škodily - jen je na nich moje přesto různá tvorba a hlavně proto že je chcu :o) stačí?

Ďakujem aj keď sa priznám, že toto víťazstvo ma tento krát vôbec neteší. Dôsledku toho čo sa stalo. Aj keď aj negatívna reklama je reklama a možno na budúce tu bude viac diel a vyšší záujem zo strany čitateľov

domeček je špeciálno stvořen pro jednu osobu, navíc když seš tu dlouho pod jedním nickem, začala sem johanou baesil, dojde k tomu, že ti dávají tipy stále stejní lidé se setrvačnosti, a to mi nesedí, tak si s nikama trochu hraju, což je ovšem moje věc, a Tvá zbytečná starost..:-) Moji útočnost, vyvolala Tvá útočnost k osobě mne blízké. Každopádně, zakopávám válečnou sekeru, však martinez má hubu svoji, a v míru odcházím. Zdar a sílu, Volfie.

A.Storožnicyn - ďakujem za gratuláciu a za sčasti podporenia môjho návrhu.. Domeček z trávy to nie je pravda, trošku mi vadí útočnosť s tvojej strany na moju osobu, nepochopím načo je dobré mať na pismaku dva,resp. viac mien..to by si mi mohla vysvetliť - domeček z trávy, resp. RAJA? to isté platí aj pre koníka, martinez,

mě nevadí že su červená, mám červenou ráda, nejraději po zelený.

někteří sou červený proto že se to tak prostě skopírovalo a vložilo.. až přestanu vysvětlovat a obhajovat všecky svoje činy, snad se mi povede to spravit a soutěž (SUPER)KOULE je jen hra.. a dělám to ve volným čase jak to jde - dyž tu nejsu, nemožu nic vkládat a všichni soutěžící taky nenapíšou svoje díla naráz je to prostě jak to je a dokud si to někdo neveme na starost 24 hodin denně a nebude žít na písmáku jinak to nebude nejsu dokonalá a dyž mě někdo vytočí su zlá a mrcha, ale věřte že se snažím - a kromě toho že mi občas někdo vynadá z toho nemám vůbec nic a ano, eště mě to baví.. překvapivě :o)

jo, a vítězi gratuluju..:-)

jo, prečo sú niektorí červení? (tohle není koule! tohle je superkoule, zaznamenává někdo ten rozdíl, nebo jde prostě o to naštvat pořadatelku tak až na to hodí bobana?) Jděte k Alešovi, ten vám udělá krychli na míru!:-)

správá se jak? Málo servilně? Uveřejnila hned jak mohla, koník je poctivec až mě tím štve, a štve mě že ji napadáš, já ty zprávy četla, a sorry, vyplývá z nich jediné, honem to ukončete, než mě tipově někdo dožene. To je můj závěr, ne koníka, abys zase nedostal záchvat.

Blahoželám víťazovi-J.W.M. Adamovičovi a súčasne si myslím,že je to dobrý nápad,aby boli všetky diela uverejnené v rovnakom čase. A tiež by ma zujímalo,prečo sú niektorí červení?

no to pochopím samozrejme môže sa stať...aj mne sa to stáva, že sa neodhlásim a utekám napr. si zapáliť, ale potom keď prídem tak aspoň napíšem: " prepáč bol som fajčiť - resp. mal som depky alebo ja neviem čo, píšem až teraz" - čiže v prípade že tomu bolo tak tak mala prísť aspoň takáto správa

mám růžový valtice, no

domečku, kašli na chyby.. kdo to má furt číst ty tvý opravy oprav?! :o)

synchronizované koulení..:-)

jo, tak to už je silnej kalibr, se nezdáš Volfie...

to je v prčicích, dokážeš pochopit, že ve chvíli, kdy ty pošleš dílo, sedí koník třeba na záchodě? A trpí jako pes? A prostě to nejde tě uveřejnit? A teď když se to neodhlašuje, si představ, že na ten záchod musíš akutně...stihneš se odhlásit? Zastřelit, sem pro!:-)

omyl koník ja som ľudomil a nemám námietky aby si zverejnila celú našu konverzáciu prostredníctvom správ..zastreliť určite nie..bola by ťa škoda, ale to ja hovorím aj o rómskych spoluobčanoch...pre mňa je každý dôležitý

No je to možné * myslím s tým víťazstvom neviem si predstaviť že by K.Neumanová vybehla na štart o tri hodiny neskôr ako jej súperka - v súťaži s hromadným štartom. Určite by bola celá ČR na nohy... A tie výhrady k termínom sú opodstatnené vychádzajúce priamo z názvu klubu...ide vlastne o to, že autor má v krátkom časovom úseku - preto okamžitá...svoju zručnosť a uverejniť dielo na podnet zadaného diela.

protože ses domníval, bože, má tohle někde konec?:-D

sledují kouli, pochopitelně..:-))))

vidíš, Syde, klidně mě zastřel, Johann nemá námitky :oD

Samozřejmě* a na další chyby se odvolávám k nějakýmu dodatku, tak.

no vidíš to, z toho logicky plyne, že kdybych nezveřejnila dílo až den po tobě, tak vyhraju já. Ne? Zamozřejmě že ne! Páč ten kdo sleduje koule a tipuje v ní, naběhne hned po zveřejnění. A ostatní Volfie, zlob se nebo ne, mají kouli prostě u zadku..:-) Vyhráls, raduj se...to že sis blbě přečetl zadání, a nevšiml sis v kolik hodin je ukončena SUPERkoule, a sprcal krz to koníka, protože se domníval..bych nikde neroztrubovala.

Samozrejme môžeš ja s tým problémy nemám

prístupom majiteľa klubu...po zaslaní správy s dielom aj napriek tomu, že majiteľ bol prihlásený bolo moje dielo bez akéhokoľvek vysvetlenia, resp. ospravedlnenia zverejnený až o tri hodiny neskôr. Myslím si (a to bola jedna z podstát našej diskusie), že by diela mali byť uverejnené v jednom čase aby mali všetky diela rovnaké šance, resp. ich autori. Tiež osobne mám výhrady k predlžovaniu termínov - keďže ide o klub okamžité umelecké exprese a nie o klub dlhotrvajúcej umeleckej exprese - proste niekto mení pravidla za pochodu...nedáme náhodou na budúce termín týždeň, potom dva a nakoniec skončíme pri období jedného roka...je mi ľúto, že niekto s K.O.U.L.E robí antiKOULI

miluju aférky..:-P

seš děsně statečnej bojovník za rovnoprávnost - a za první místo - víš co? zveřejním sem jak sme si psali - abys nebyl ten nejhorší ty - bude to na mne, ok?

a čím si byl znevýhodněnej prosim tě?:-D

Smutné na celej veci je to, že nakoniec som ten najhorší JA a pritom som sa dožadoval len rovnocenných podmienok pre všetkých a dodržiavania pravidiel a nemenie ich za pochodu. Chcel som aby slušnosť bola nielen otrepané slovo, ale skutočnosť.To sa tu nikto nedozvie - škoda.

(jo, tahle soutěž je takovej písmáckej faktor strachu, býčí žlázy, zelený housenky, blitky..)

blondýnovská otázka: proč jsou někteří červeně?:-)

stejně bych ti taky určitě házela klacky pod nohy.. zkus to příště, esi máš na to žaludek :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru