Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zemři

22. 03. 2011
0
6
316

Fena byla březí. Její rozežrané, vrásčité a místy oslizlé tělo se neklidně svíjelo na podlaze prasečího chlívku. Asi měla bolesti. Nelenil jsem a z kapsy jsem vyňal zakřivenou dýku. Fena sebou neklidně zavrtěla, skoro jakoby pomýšlela útěk. Vzhledem ke svému stavu by ale asi moc daleko neuběhla. Chytil jsem fenu a dýku jsem zabodl přímo do jejího nafouklého břicha a trochu jsem zabral. Fena vydala šílený skřek a snažila se vymanit z mého sevření, nebylo jí to ale nic platné, držel jsem ji pevně. Z rány se vyvalil proud krve a plodové vody, ale štěňata byla stále ještě uvnitř. Natáhl jsem pravou ruku a ponořil ji do rány. Uvnitř to bylo nechutně mazlavé, ale nahmatal jsem několik štěňat vedle sebe spojených pupečními šňůrami. Vší silou jsem zatáhl a celý ten hnus naráz vyhřezl ven; v ruce jsem držel chuchvalec zakrvácených štěňat pokrytých slizem a spojených pupečními šňůrami. Zahodil jsem je do kouta.
Zdyž jsem odcházel, fena ještě žila a dívala se na mě prosebnýma očima plnýma slz. Kdepak, tu radost ti neudělám, pomyslel jsem si.


6 názorů

Edvin1
05. 05. 2011
Dát tip
Myslím,že by se zdejší admini měli zamyset nad možností, jak zveřejňování takovýchto zvrhlostí na jejich servru zamezit. Tento text totiž nejen svědčí o autorovi - vrhá špatné světlo na celý Písmák.

DaNdÝ
08. 04. 2011
Dát tip
hehe, já to docelamyslím i chápu, a dy´t o co jde, dy´t to má být hlavně humorné ne? Ten obrázek s mazlavým chuchvalcem štěňátek je docela hezký,tip asi ani, snad dyby to bylo delší.třebas příště.

Janina6
22. 03. 2011
Dát tip
Laciná snaha šokovat. Kdyby ti ale náhodou šlo opravdu o psaní, oprav si překlep Zdyž, doplň chybějící slovo do "jakoby pomýšlela útěk", a přečti si pár povídek, ať máš aspoň představu, co to povídka je.

StvN
22. 03. 2011
Dát tip
Mimochodem ted koukam, ze jsi to dal do areny a chces jakoze vaznou kritiku. Jestli to tak opravdu je, tak bych nejprve ja docela rad slysel, co od tohoto textu cekas, co se snazis sdelit, co se ti podle tebe povedlo, v cem je ten text dobry?

Benji
22. 03. 2011
Dát tip
Dneska už jsou na to prášky.

StvN
22. 03. 2011
Dát tip
Nechápu. Já tohle prostě nechápu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru