Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V Olomouci 30.března 2010

31. 03. 2011
0
1
338
Autor
Wv

V Olomouci 30. března 2010

 

Ahoj Lukáši,

 

tak jak si užíváš služební cestu v Austrálii? Občas si říkám, že jsem se minul povoláním, protože mám tak trochu pocit, že já se na klokany nepodívám nikdy (teda pokud ještě někdy v životě nevyrazím do ZOO).

 

Tady v zemích koruny české se od tvého odletu moc věcí nezměnilo. Ale napsala mi Kristýna! Přiznám se, že jsem v to ani moc nedoufal, ale stalo se. Je to vlastně hlavní důvod proč ti píši.

 

Samozřejmě, že mi v dopisu nezapomněla připomenout „Karolínu, Petru, Markétu a všechny ty další.“ Já chápu, že jsou věci, na které se nezapomíná, ale bohužel nevím, jak přesně říct, že mě to mrzí a že některé věci a dokonce i lidé se mohou měnit. Poraď prosím. Potřebuji recept od šťastného manžela J.

 

Jinak se mě také Kristýn ptala na tebe, jak se máš a co je u tebe nového. Takže až mi budeš odepisovat, tak bys mi mohl napsat pár publikovatelných řádků, které bych ji mohl přeposlat, aby věděla, jak žiješ.

 

Jo a prosím, žádné tvoje sprosťárny.

 

Díky

 

P.S. neotálej z odpovědí.

 

Kristián


1 názor

gabi
31. 03. 2011
Dát tip
tak tento ma nezaujal,po tých predchádzajúcich som trošku sklamaná, hviezdička nebude, dúfam, že nabudúce... :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru