Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Důležité rady do života

08. 04. 2011
0
9
567

Jsem Mirek. Jsem stylista. A toto je moje encyklopedie.

Jídlo

Jestli chcete zjistit, které jídlo vašemu tělu prospívá, a které neprospívá, tak se postavte, vezměte třeba štangli salámu do pravé ruky a přiložte si ji na břicho. Zavřete oči a myslete na svoje tělo a na salám, a jestli máte pocit, že se převažujete dozadu, tak salám pro vás vhodný není. Jestli se vám zdá, že se převažujete dopředu, tak vhodný je. Jestli se neděje nic, tak je to pro vás neutrální potravina. Testujte to za střízlivého stavu. Jestli máte něco moc rádi, a vyjde vám, že to pro vás není vhodné, tak to jezte i tak.

 Náušnice

Nenechávejte svým dcerám propíchávat uši! Ušním lalůčkem totiž vede akupunkturální dráha Tří ohřívačů, jejíž narušení se fyzicky projevuje oslabením imunity a i psychickými problémy. A vašemu malému miminku přece oslabovat imunitu nechcete. Je lepší mít zdravou dceru, než s náušnicemi o trochu krásnější.

 Svatba

 Svatební šaty by měly být každopádně modré. To je totiž barva, jejíž význam přesně charakterizuje manželství. Jistota, bezpečnost, důvěra a plnění povinností. Bílé šaty nevěstám sice moc sluší, ale jejich význam - symbol nevinnosti a čistoty panny, už málokde platí.

 Volant

Jestli máte v autě kožený volant, tak jste v pohodě, ale jestli máte plastový, tak si ho něčím obalte, protože svírat rukama hodinu plastový volant, je stejně škodlivé jako vykouřit 100 cigaret.

 

více na encyklopediestylu.cz, děkuji za přečtení a mějte se krásně


9 názorů

MazLenka
08. 04. 2011
Dát tip
Kdepak, svatební jedině lahvově zelené

Díky za názory. Jinak jsou to rady. Je fakt, že aforismus určitě ne.

Petrusha
08. 04. 2011
Dát tip
Aforizmus? Prečo?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru