Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

About me / O mně

18. 04. 2011
0
14
558
Autor
Modrý lord

I'm a middle aged depressed male with the narcissistic and obssesive-compulsive personality disorders. I'm unable to undergo personal changes and take an emancipating course of action leading to peaceful and meaningful life. Anyway, my main interests are contemporary arts (mainly poetry), software engineering (operating systems and grid computing), succulents and recently the board game of Go. This site is devoted to some of my projects.

Jsem depresivní muž ve středním věku s narcistickou a obsedantně kompulsivní poruchou osobnosti. Jsem neschopen projít osobnostními změnami a provést osvobozující akce, které by vedli ke klidnému a smysluplnému životu. Každopádně, mezi mé zájmy patří současné umění (hlavně poezie), softvérové inženýrství (operační systémy a grid computing), sukulenty a v poslední době, desková hra Go. Tahle stránka je věnována některým mým projektům.


14 názorů

Norsko 1
18. 04. 2011
Dát tip
může to být legrace, někdo tě může zkoušet, adrianne

Norsko 1
18. 04. 2011
Dát tip
začni od začátku. JE Depresivní muž..

Norsko 1
18. 04. 2011
Dát tip
Jak to myslíš, Adrianne?

Nevím no, ale zájem o poezii jsem ti nevěřil ...

Norsko 1
18. 04. 2011
Dát tip
O jakou práci se ucházíš?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru