Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poslední snídaně

25. 04. 2011
7
16
888
Autor
Šavel

 

Neříká se, zda Kristus l

o Velkém pátku

poslední snídani

či se nechal ukřižovat

na lačno

 

dilema odsouzených na smrt:

snídat ci nesnídat před popravou?

udělej si v tom jasno už  teď

- v blízkosti popravy

je trapné váhat

zda jíst či nejíst


16 názorů

Šavel
12. 05. 2011
Dát tip
Návštěva všech zde přítomných mě těšila.

..tak to tě bombíkovy nápady určitě neoslní..)))

MKbaby
27. 04. 2011
Dát tip
Tak to si musím přečíst, já totiž za jídlo moc neušetřím. Tam, kde má být voda, dávám vývar, kam se lije mléko, dávám smetanu... ale je mi fajn, protože mi chutná :)

:o)))))))))))..sem si to myslela..)) ..si přečti od bomba třeba tu dnešní o jabkách ..nebo jak uvařit oběd za korunu a podobně..bombík je v podstatě geniální..)))

MKbaby
27. 04. 2011
Dát tip
Jak se šetří za jídlo? To se asi krade, ne? Jinak celá moje figura je ódou na jídlo :)

..měli byste založit duo s fae bombem..von za jídlo zázračně ušetří..ty napíšeš ódy..kooperace jak vyšitá..)))

MKbaby
27. 04. 2011
Dát tip
S plným bříškem je dobře všude. Mne to papání prostě baví, je to lepší než nějaké směšné pohyby :) Navíc má proti sexu nesčetné výhody: - už jsi slyšela, že by ti paštika nebo plátek šunky vyčítaly, že ti páchne z úst nebo že jsi přišla domů až ráno? - neslyšel jsem, že by housce se salámem záleželo na to, kde a jak ji sníš; je jí dokonce jedno, jestli ji jíš jako prase; - krajíc chleba se škvarkama nežárlí na další chleba se škvarkama (a jemně sekanou cibulkou a solí, pochopitelně), kterého se zmocníš; - atd. :)

..baby..ty jsi ale žrout!!!..)) ..jsem pro snídani..akorát si nejsem jistá..co na to žaludek.. ..přece jen..ta vidina kříže..

MKbaby
26. 04. 2011
Dát tip
Chce to silný hovězí vývar s jaterními knedlíčky, pak pořádný vepřový řízek (pořádně tlustý a šťavnatý, nejlépe z krkovice) se šťouchanými bramborami (do nich pak patří osmažená cibulka, něco česneku a může být i trochu kyselého zelí) a kvašákem, potom dva šunkové chlebíčky s dobrým salátem pod šunkou a na závěr višňový kompot. A pak si mne pro mne za mne ukřižujte :) Sakra, zase dostávám hlad, už půl hodiny jsem nejedl...

MKbaby
26. 04. 2011
Dát tip
Na kříž mne dostanou jen s plným žaludkem, jinak nehraju :)

vzhledem k tomu, že byl po opici, asi moc chuti do jídla neměl...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru