Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Já, Vášeň

08. 05. 2011
1
7
836
Autor
Enelya

Moje hlavní postava je Vášeň. Seznamte se, ale pak už nedoufejte.

Další na řadě. Pro mě už spíš stereotyp než nové zážitky. Posednu někoho, jsem jeho druhá kůže, či spíš – jsem hodně pod kůží. A pomalu je blázním. Dělají v mém jménu ty nejšílenější věci. Někdo mi říká inspirace, někdo láska. Ale vždycky se mýlí. Když už je čas ho pustit, oddechnu si. On také. Ale pak říká, že se nudí. Blázen. Občas se ho ale nedokážu vzdát. Své oblíbence dlouho neopouštím. Nedovolím nikomu mi je vzít. To je raději sama zničím! Pomalu ostřím otáčet v jeho ranách, s úsměvem. Já to přece dělám z lásky! On mě jen nevěřícně sleduje, v ten čas mě dokonale pozná. Jeho rudá krev se pomalu mění v hnědou a s ní chladnu i já.


7 názorů

m.bocanka
09. 05. 2011
Dát tip
My blázni vám takovým říkáme bestie

Honzyk
09. 05. 2011
Dát tip
..jsi uzasna:P........ --------------------------------- text vyzniva super komicky, smesne - paradni ukazka kouzla nechteneho...D

Benji
09. 05. 2011
Dát tip
Vášeň, láska a nenávist zatemňují rozum a ženou nás do (ne)štěstí. Zkus místo charakteristiky napsat něco o tom, jaké to je, když to prožíváš. Nemusí to být zrovna Anna Karenina, ale příběh zapůsobí víc a také nám ukáže co umíš. Piš!

Enelya
08. 05. 2011
Dát tip
Oho, já budu taky ráda, sice moc neumím "kritikovat", zato si ale ráda čtu. Těším se:) Ciao. Věčně věčná Enelya

Enelya
08. 05. 2011
Dát tip
Ahoj, děkuji za první kritiku a názor :) Něco si od Tebe přečtu, abych viděla s kým mám tu čest :) Ciao Věčně mladá Enelya

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru