Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ďáblovou milenkou na jednu noc

25. 05. 2011
0
4
485
Autor
baria

Seděla jsem na pláži,vlnky mi ošpíchávaly nohy a já seděla a pakala snad s myšlenkou,že moře bude slanší.

Žhavé slunce vystřídal chladný měsíc a vysvitly hvězdy. Najednou si sedl vedle mě anděl a láskyplně mě objal, nemusel nic říkat  já jsem pochopila proč tam je.... Chtěl mi pomoct..

 Nevím co mne to popadlo, ale políbila jsem ho ,  anděl se nijak nebránil....

Dlouhé žhavé polibky oteplily  to studené místo. Hladila jsem jeho jemnou,třpytivou kůži.Přivoněla jsem si k jeho voňavým vlasům....Jeho rty byly tak teplé a vřelé a jeho mužné tělo slibovalo víc ...

Najednou už to nebylo jen já a on, ale naše duše se spojily.. Noc  byla stále temnější a temnější a on víc a víc vášnivější.Moře šumělo a hvězdy zářily někde do nekonečného vesmíru.

V tom mne přepadl strach...,,Je to vážně anděl?Copak andělé nedrží půst a denodenně se nemodlí?" Můj chtíč přemohl strach ta osoba už nebyla tak hladká a třpytivá , ale drsná a matná. Vlasy už nevoněly. Jeho ruce mě pevně držely a jeho drápy se zarývaly do mých boků. Měla bych se bát, ale líbilo se mi to. To jak vášní mi trhá kůži. Mé tělo bylo tisknuto do písku.

Najednou si mě otočil a přehl mě zezadu držel mě za boky a přirážel...svými drápy mě chytil za prsa a pokračoval...  Nevím, kde se to ve mě tak zvrhlo...slastně jsem sténala a přebrala otěže...prudce jsem se otočila a nasedla na něj... Stiskla jsem ho pevně a svýmy pohyby se dostávala hloub.. Cítila jsem jak z ran mi teče krev a to mě dostávalo do extáze..

Jezdila jsem na něm jako kdybych chtěla zkrotit neposlušného hřebce... Dostavala jsem se k vrcholu svého chtíče... On se jen usmíval a mačkal mě k sobě. čím víc se snažil tím víc se drápy zarývaly do mě... krev tekla proudem ,ale nebolelo mě to ba naopak vzrušovalo.Najednou jsem slastně vyjekla.... V mých očích zažehly se plamínky, ale ja nepřestávala pořád jsem přirážela... najednou si semnou sedl a jemně se podemnou vlnil neustále mne držel a přirážel na svůj klín...

Kousla jsem ho do krku... pevný stisk, to ho natolik vzrušilo a překvapilo ,že i on dosáhl svého cíle... proklousla jsem mu krk a sála jsem z něho jeho teplou krev on na oplátku slízával krev z mých rozedraných zad...

Stiskl me pevně do náruče jako by mi tím říkal díky... najednou vstal a já usnula....

Ráno jsem se probidila ve svém pokoji v hotelu... Řekla jsem si že to byl jen sen a tak jsem  vstala, že půjdu do sprchy. Šla jsem kolem zrcadla a na bocích a zádech jsem měla jizvy. Vyděsila jsem se... úplně jsem zbledla.... Řekla jsem si,že jsem ještě rozespalá.

Když jsem se vrátila jizvy pořád byly na svém místě... a růže na mé posteli.

Každý ráno, když se probudím mám růži na polštáři....


4 názory

baria
25. 05. 2011
Dát tip
možná.. jen toho času není tolik:-)

Lakrov
25. 05. 2011
Dát tip
Tenhle textík by mohl působit jako hezký ošklivý sen, být po slohové stránce lépe zpracovaný. Erotický náboj, naznačený hned kdesi ve druhém odstavci, možná nedovolí chtivým čtenářům odtrhnout oči. Závěrečná věta vyvolává otázku a strachy z tajemna; kvůli ní se text možná blíží k hororu. Nestálo by za to věnovat textu ještě nějaký čas?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru