Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

já nebo mravenec?

29. 05. 2011
2
11
558
Autor
seinfeld

Prosím Vás, mohli byste mi říct: mravenec uzvedne stonásobek své hmotnosti, já tak polovinu. Mravenec je fakticky borec. Ale je totální nula v porovnání se mnou co se týče reálného výkonu. Mohli byste mi říct: kdo je teda borec? Jsem borec já protože ho zlikviduju bez jakýchkoli potíží, nebo on protože je bez debat namakanější? Kdo z nás dvou je hodnější obdivu? Já? nebo On?

 


11 názorů

přemýšlí chroust o nesmrtelnosti člověka?

pro mne je vítězem Brouk Pytlík, páč přestože má svý mouchy, nenechá se oblbnout kdejakou Beruškou :o)

heartrate
29. 05. 2011
Dát tip
tak já teda taky :)

Diana
29. 05. 2011
Dát tip
Kdybychom si nekladli absurdní otázky, nebylo by pokroku, ale ani legrace :-)*

heartrate
29. 05. 2011
Dát tip
a proč Ti tahle otázka připadá tak naléhavá? samozřejmě že pravda je obojí, záleží na úhlu pohledu - absolutně vzato seš větší borec Ty, relativně vzato mravenec, co na tom jako potřebuješ řešit..

srozumeni
29. 05. 2011
Dát tip
Já budu milosrdnější než Honzyk a dám i tip, protože se mi obecně úvaha na toto téma líbí. Ale je pravda, že ty chybějící čárky ve větách trochu ruší.( I když já zase dělám jiné chyby. To asi skoro každý.)

Honzyk
29. 05. 2011
Dát tip
..esi se vyzna jen trosku, ale jen trosku v interpunkci, tak na total von, byt mi je z duse protivnej...( jeho spatlanina Ferda..jezismarja)..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru