Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vtip

29. 05. 2011
0
0
519
Autor
ZMxD

tak

 

Tak já nevim. Už tady trčim určitě tak dvě hodiny a ještě mě nikdo nezavolal. Ono, číst si ty prospekty o tom jak máš jíst a proti čemu se máš očkovat, abys předešel smrti, tě na chvíli zabaví, ale moc zábavný čtení to teda není. Kdyby to mělo aspoň nějakej děj. Už jsem tu zbyl jenom já a ta stará bába naproti. Povídal bych si s ní, ale nejsem ten typ. Nerad se bavim s cizíma lidma.

O 16 minut později…

„Tak další“ Nooo konečně se to hnulo. Doufám, že ta bába bude rychle – „Tak tyhle a tyhle a tyhle a tyhle prášky berte 3x denně pani a budete ještě rok žít“ Já bejt doktor, tak to sfouknu takhle rychle.

O 3 minuty později…

„Kdo je další?“ „Já“

O 57 minut později…

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Já…mám…nádor?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

O 3 týdny později…

Dneska se mi zase zdál ten sen:

Vracím se asi z nějaký párty, protože vystupuju z autobusu, je tma, a hrozně mě bolí hlava. S velkýma obtížema dojdu k domu, kde bydlim. Je to stará bytovka s opadanou omítkou, starýma dřevěnýma dveřma a oknama. Najednou jsem v druhým patře a slyšim strašně ztěžka a nemocně někoho dejchat, podívám se dolů a ze spodního patra mi přímo do očí kouká něco strašnýho. Týpek, kterej má otevřený zlomeniny na nohách i na rukách, trčí mu ze všech končetin kusy kostí a masa. Půlku obličeje má propadlou dovnitř a ta druhá půlka, na který je úplně zdravý, nepoškozený oko, na mě civí. Nemůžu od tý zrůdy odtrhnout oči. Jsem to já. Koukám sám na sebe. A pak se probudim.

O 4 dny později…

Chemoterapie začíná pomáhat, doktoři říkaji, že budu zdravej. Je mi o hodně líp a jsem fakt šťastnej. Dneska mám schůzku s jednou holkou, byla to praktikantka v nemocnici. Moc hodná holka.

O 24 hodin později…

Ve všech zprávách na internetu, v televizi i v novinách, se píše jenom o tom přistání nějaký vesmírný lodi v Severní Koree. Nevěřim tomu. Mimozemšťani? Blbost.

 O 3 týdny později…

Tyvo…le, takhle vožralej sem nebyl už pěkně dlouho. Hahaaa. Hele, schválně, schválně… kdo vydrží dýl bez držení na tom para…petu.

O 5 sekund později….

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru