Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak mi mobil zachránil ......

14. 12. 2001
0
0
964
Autor
mistr

sláva pokroku

Jo jo, pokrok nezastavíte, tolikrát jsem použil rčení každý debil nosí mobil, tolikrát mi byl jeho vlastník pro smích, až jsem ani já neodolal

a těsně před dovršením svých 27 let jsem si také jeden zakoupil

a stal se ze mě hrdý majitel tohoto zloděj soukromí. Od toho dne jsem se i já stal terčem posměchu těch co se ke koupi potají zatím jenom chystali. Nosil jsem ho na opasku u kalhot všude sebou, aby mi ho nikdo neukradl a abych nedejbože o něco nepřišel. Tato skutečnost mi zachránila ..., ale po pořádku. Jednou takhle dopoledne v práci, napadlo mě, že si odskočím na WC. Dojdu tam, poslední metry zvládám rychlostí geparda a vrhám se do útrob kabinky. Po vykonání potřeby se rozhlížím kolem a zjišťuji, že zde cosi chybí. Chůzí tučňáka dojdu k druhé kabince a výsledek je stejný. Vrátím se na místo činu

a přemýšlím, jak dál. V tom mě napadá spásná myšlenka. Můj kolega si koupil mobil o den dříve a tak mu volám S.O.S. telefonem. Ve stole totiž mám papírové kapesníčky. Kolega má pochopení a tak se vše díky pokroku dobře končí. Od té doby vím k čemu všemu se dá mobil použít. Možná, že bych to měl nabídnout některému z mobilních operátorů jako námět na reklamu. Určitě by měla úspěch.

 


Aki
25. 01. 2002
Dát tip
:o)) Kámošovi se stalo něco podobnýho... Papír tam sice byl, ale zevnitř chyběla klika. Jelikož byly ale 2 kabinky vedle sebe, s vypětím sil přelez dírou u stropu do druhý kabinky. Až pak, chudák, zjistil, že tam klika chybí taky... Jenže tenkrát se o Pegasovi vědělo akorát to, že je to lítací kůň a tak musel asi čtvrt hodiny čekat, než ho vysvobodil další zájemce o vyprázdnění útrob :o)

Robynson
16. 12. 2001
Dát tip
Ano, celý život poznáváme sami sebe,abychom toto poznání ve správnou chvíli dokázali odložit. Hezký slovosled :-)

Diana
14. 12. 2001
Dát tip
To jsou věci...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru