Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cry more

11. 07. 2011
1
0
297
Autor
R.Mart

Jedná se o eroticky indispoziční sci-fi na téma "Neonacistická terrorcore hudba ve středověké Evropě mezi lety 1300 až 1301" podtitul: vyser se na to

Takže co? Sednul sis ke klávesnici a chceš tvořit dílo? Na to se rovnou vyser kámo, beztak nikoho nezajímáš. Stejně jen meleš sračky jak mlejnek na sračky, takovejch sou dneska plný knihovny, každý ráno to tam vozí náklaďákama ty sračky a hází to tam lopatama vole do těch regálů.

Hele jako fakt se nesnaž, seš prostě produkt doby zkurvený týhle vole, tvůj problém i problém všech vostatních je prostej: nemáš co bys řekl a nemáš jak bys to řekl. Tvou jedinou nadějí je stát se literárním nudistou a vydávat tlusté svazky plné nepopsaných stran. Protože tohle je to jediný, co tě zachrání od vydání knížky plný totálních píčovin.

Jo ty chceš bejt bohatej? A slavnej? Tak to potom jo, to mění situaci. S takovou bys to naopak mohl dotáhnout daleko, umelte mi prosím taky pár těch vaši sraček, vaše nonkonformně intelektuální spisovatelstvo. Něco na téma 'jestli je svět vopravdu takový, jaký je', nebo o kýčovitosti okamžiku skleničky s vínem tříštící se o podlahu tý kavárny kde si připadáš tak stylovej. A nebo tu tradiční, že už se od tebe nenechá mrdat a tebe to hrozně bolí. Ta vede už hezkejch pár tisíc let vole. A nezapomeň to ještě dodatečně zveršovat, a čím víc dementních rýmů jako z mateřský školky, tím líp. A vole, když se fakt posnažíš, dostaneš i nějakou literární cenu. A vo tom to přece celý kurva neasi je!!!

Já se ti na to taky můžu, víš? Vyser se na to. Poď radši vyhrabat nějakou špínu. Poď ven.

PS: jebni si to na fejsbuk

PPS: ...velkejma, dlouhejma, tvrrrdejma lopatama, oooh...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru