Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

na rozcestí

18. 07. 2011
0
6
455
Autor
seinfeld

Prosím vás, může mi někdo říct, ten bordel co najde člověk mezi malíčkem a tím čtvrtým prstem u nohou, jedno u které, prosím vás: jak vám to voní? Dá se to k něčemu přirovnat? Voní vám to vůbec? Byla by z toho dobrá voňavka? Já myslím že jo. Pro mě to je takový přitažlivý, podmanivý pach. Jsem sám?

Zkoušíte přičuchnout k onomu materiálu u své přítelkyně či přítele? Nepřitahuje vás to? A jak byste na to šli nebo případně jdete, chcete-li to vyzkoušet? Neutužuje to vztah? Já nevím, nemůžu si pomoct, láká mě to. Mám se nechat zlákat? A co mi vona asi řekne? Mám do toho jít? Mám?


6 názorů

Honzyk
18. 07. 2011
Dát tip
...jen cuchni, brouku:D

Jolie
18. 07. 2011
Dát tip
já bych řekla, že s touto anketou by možná bylo záhodno zavítat na trochu jiné stránky našeho světově širokého internetu než je zrovna Písmák...

jdi do toho. Jde o poměrně neškodnou a originální úchylku, v první chvíli uteče jen polovina partnerek, zbytek ze zvědavosti vydrží...:o)

člověk by se svým touhám a zvědavostem neměl bránit (nejsou-li životu nebezpečné) 99 žen a dívek ti asi při pokusech zhnuseně či vyděšeně uteče, ale ta stá zůstane a bude zkoumat s tebou vydrž, seinfelde! :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru