Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kurvy

01. 08. 2011
18
30
2308
Autor
sharik

 

A chodí na diskotéky kroutit prdelí.

A ve třinácti letech měly za sebou sex s dvanácti chlápky (půlka z nich byla ve věku jejich fotrů).

A sledovaly v televizi čtrnáctileté celebrity zpívat o prcání a byly do nich zamilované.

 

A pak když nejsi jednu noc poblíž, dají si dva panáky a rády by nechaly tvoje kamarády posloužit si.

                                                                                      ...a rády by nechaly kohokoli, kdo je po ruce, posloužit si. 

(A to si piš, že nechají.)

 

A pak prohlašují, že chlap myslí jen ptákem.

A jsou si jisté, že mu jde jen o mrdání.

A je jim naprosto jasné, že svět je hnusný a zkažený.

 

Pak jí řekneš „co čekáš, když jsi se stala courou dřív, než jsi přestala být dítětem“ a dostaneš facku a kázání, že jsi hajzl.

 

A slušný kluky, nedokážou rodiče pochopit, že sami sobě přísahali, že se raději nikdy neožení, protože věřit můžeš jen tý svojí kdysi první, nebo radši až tý druhý lásce, který, sám nevíš proč vlastně, odpustíš všechno,

 i když pro ní jsi byl jen další v řadě.

 

Kolikátý vůbec?

 


30 názorů

Seneca
07. 05. 2013
Dát tip

Jsou básníci a básnici. Věc stylu a názoru.


sharik
07. 05. 2013
Dát tip

" Básníci mluví v oklikách," ...promiň, ale asi jsi moc poezie nenačetl, je spousta básníků, kteří jsou naopak dokonale přímí. Zkus třeba Bukowského, asi to taky nebudou podle tebe básně (ne, nepřirovnávám se k němu, ale jako příklad mi to docela poslouží), ale bohužel - básní se dá označit mnoho různých a pestrých věcí a ty na to patent nemáš :)


Seneca
06. 05. 2013
Dát tip

Vadí mi ta rozházenost...ani jako básnička mi to nepřijde...jen poházené věty. Básníci mluví v oklikách, ty to popisuješ přímo. Tohle je prostě "hromada pravdivých sraček" - řečeno tvou terminologií, ale poezie to není. Aspoň pro mě ne.


violetlight
27. 01. 2013
Dát tip

nejsou to verše. čiší z toho bolest autora.

Ale! Téma je hrozně moc aktuální.

Tip za pojmenování.


Karo-la
02. 09. 2011
Dát tip
Stručně a jasně...Tohle nemá chybu. Aneb podívej se pravdě do očí..:-)

StvN
07. 08. 2011
Dát tip
Fajn. Libi se mi nenuceny styl, pritom to ma naboj, celkem i adekvatne vyjadrene poselstvi. Pro me dobry.

Souhlasim a líbí se mi. Spojení: "Co čekáš, když jsi se stala courou dřív než jsi přestala být dítětem" je výborný :)

Honzyk
01. 08. 2011
Dát tip
aspon tak, cenec, aspon tak..))a (( ales novak:!D

tipuju.

čau, styl je zajímavej a na tom obsahu taky něco bude, myslím,že to maj stejně nebo podobně i kluci, chlapi, prostě je taková doba, což pro dobu není omluva,a k tomu stylu, nemá to teda nijak zvlášť vyjasněnou formu, ale je to psaný vzhledem k tématu slušně (jakože vhodně) neslušně

cenec
01. 08. 2011
Dát tip
Honzyk: Chápu, že je to každého věc, ale nechápu tebe :D Každopádně jsi zdrojem mého pobavení na těchto stránkách a to mi do srdce radost přináší :D

Honzyk
01. 08. 2011
Dát tip
nikde ja, pp., nepisu, ze sharik "ma" ci nema pravo!!!(((... J I S T E Z E MA, SVOJSKE PRAVO MA COKOLI PSATI, CO NA SRDCI SVEM MA...proto tento server teze, ze ano? Tve poku´T´ , prassssky pepYyYk, a "me" prechazim okem svym, inu, proc ne, kazdej nejsme gramatikou probehlej, nekdy i puvabu neznalost jazyka ceskeho radkum doda, avsak, praSSSSky pepik: @ :(( pokud o mne se zminujes, avi hod, ok? To slusne zda se mi byti..(?) *** 2. cenec, nepyskuj, sim, ja jiz mnohokrat rekl zde, ze na svou krev , jiz uzdravenou (byla akutni myleoidni leukemie 2006 ) ja jezdim, takze radosti ze zivota mam dosti i bez drog, jez vsak nezavrhuji: kazdeho vec, chapes..?--)))

Prosecký
01. 08. 2011
Dát tip
Na první nástřel (co také bychom chtěli po Písmáku ví?)dobré. T*

..s obsahem nesouhlasím..teda..myslím že moc generalituješ..jinak ovšem dobrý..

cenec
01. 08. 2011
Dát tip
Ta forma je náhodou super. Nějakým zvráceným smyslem se mi to fakt líbí. A Honzyk? Ten nehulí, ten už si frčí na něčem lepším .)

srozumeni
01. 08. 2011
Dát tip
Mně se to líbí...*

Honzyk
01. 08. 2011
Dát tip
..p r o s i m???...nebud drzy...sharik(u): ja nepozivam, n e h u l i m, si vyprosuji!!!

sharik
01. 08. 2011
Dát tip
tys dneska něco hulil, že? :)

Honzyk
01. 08. 2011
Dát tip
...se nedelej, sharik, me vosukal sef skautu, kdyz 12 (pouhych..?) mi bylo, ja rozkosi kricel, tak krasny byl a lasku ke mne ( jeho) nosim v sobe dodnes......a co jako ? _____ Zakazat touhy a mokry sex?...bo co ?... kam miris svymi radky, jsi snad mysogenni typek?...neverim.( a nerikej, ze saska si obcas nevydrandis, kdyz zadna picka po ruce neni...ty nejsi zly, snad jen nepochopeny, zda se /mi/...)

Fruhling
01. 08. 2011
Dát tip
A něco mi říká, že ten Houellebecq je přece jen o chlup líp napsaný .)

Fruhling
01. 08. 2011
Dát tip
"Když jsem se vracel, všiml jsem si, že se Tisserand dal s pseudo-Veronikou do řeči; dívala se na něj klidně a bez odporu. V duchu jsem tušil, že ta dívka je klenot; ale to nevadilo, už jsem byl uspokojený. Z milostného hlediska patřila Veronika k obětované generaci. Jistě kdysi byla schopná milovat; uznávám, že by si přála být toho schopná i nadále, nebylo to však možné. Láska jakožto vzácný, umělý a pozdní jev může vzkvétat pouze za zvláštních a zřídkakdy současných podmínek, které jsou přímým protikladem uvolněnosti mravů, charakterizující moderní dobu. Veronika poznala příliš diskoték a milenců; takový způsob života člověka ochuzuje a přináší s sebou někdy vážné a zpravidla nezvratné následky. Láska jako nevinnost a schopnost iluze, jako způsobilost shrnout opačné pohlaví jako celek do jediné milované bytosti, zřídka odolá roku sexuálního toulání, nikdy dvěma. Opakované sexuální zkušenosti nahromaděné během dospívání ve skutečnosti rychle nahlodávají a znemožňují jakoukoliv možnost citové, romantické projekce; postupně, vlastně dost rychle, se naše schopnosti milovat dostávají na úroveň starého hadru. Samozřejmě pak vedeme i tomu odpovídající život; časem se stáváme méně přitažlivými, a proto zatrpklými. Závidíme mladým, a proto je nenávidíme. Tato nenávist, odsouzená k mlčení, roste a je stále palčivější; nakonec se utlumuje a pohasíná, tak jako i vše ostatní. Zůstává jen hořkost a zhnusení, nemoc a čekání na smrt." Tohle je má oblíbená pasáž z toho cynika Houellebecqa

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru