Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

bestie

02. 08. 2011
1
2
472
Autor
Kanovela

Opět ty samé otázky. Co budu dělat?? Jak si s nimi poradím?? Koho chci a koho nechci?? Komu opět ublížím?? Kdo vyhraje??

Připadám si jako bych hrála hru, která nemá konce. Jako bych byla rozdělená na kousíčky a každý kousek ze mě, měl jinou tvář… Dokážu ještě někdy milovat? Co když se moje srdce uzavřelo, jenom kvůli tomu co jsi mi provedl? Stala jsem se provždycky bezcitnou? Baví mě to a to mě děsí a zároveň zužuje. Jak můžu být k nim tak chladná?

Pořád ten jeho výraz vidím před očima. Jak mě probodával svým  chtivýmpohledem až do morku kostí. Zajímalo by mě, co mu v tu chvíli probíhalo v hlavě… Moje myšlenky byli jen to, že chci, aby byl už konec, protože tohle jsem nebyla já. Z mého srdce šel chlad a pomalu jím byl zaplněný celý pokoj. Nechápu, jak to mohl necítit, člověk by normálně pod tím chladem zmrzl. Když se konečně udělal, měla jsem chuť se zvednout a odejít pryč. Copak se dneska každý chlap zbláznil? Copak každý potřebuje tu lásku, která je stejnak jen naše iluze? Nikdy láska nemůže být šťastná. Navěky a stále určitě ne. Proto nemá cenu milovat. Tyhle myšlenky jsi mi do hlavy vtěsnal Ty!!!
Připadala jsem si v tu chvíli jako chlap, který si jen užije a už aby zas šel. Další sex? Mazlení? Prober se, já si jdu v klidu lehnout. To co jsem k němu jediný pocítila, byla nepřekonatelná, ale přesto chladná vášeň. Líbila se mi jeho surovost. Líbilo se mi, že jsem mu mohla ubližovat. Líbilo se mi, že jsem pro tentokrát ubližovala Tobě… líbilo se mi i to, že tím ničím sebe. V tu chvíli, kdy se jeho teplé ruce dotkly mého těla, jsi tam byl semnou…to mě děsilo. To jediné, že po celou tu dobu jsi byl v hlavě jen Ty a to jsem nechtěla. Přála jsem si, abych tím vším na Tebe zapomněla, abych zapomněla na ten úžasný sex s tebou, ale stal se pravý opak a to mě nejvíc bolelo.

Další den do práce. Tak jaká byla oslava?? Pohladil mě po krku a zatvářil se ironicky a smutně. Myslí si, že jsem jeho i přes to, že jsem mu řekla, že to tak nechci.  Jo dobrý, ale neboj, tohle mi udělala kočka, když si chtěla hrát. Uvěřil mi to, sežral to i s navijákem a já si pak připadala jak ještě větší bestie…Hmm, už jsem se lekl… Neví, nic o tom neví, ani jeden… To je na tom to nejhorší. Tří hodinová pauza s ním byla fajn. Vzal mě za ruku, líbal mě na krku a co já? Cítila jsem jen chlad a pocit zakázaného ovoce. Řekl mi, že se do mě zamiloval… Nic to semnou neudělalo, jen mi ho bylo líto… Líbal tak sladce, tak plný lásky a já zase hrála další hru-hru s ohněm…
Jste tři a já jsem bestie. Jak sladce chutná maska lži. Už jsem Tě pochopila cos prožíval tenkrát Ty.


2 názory

renegátka
02. 08. 2011
Dát tip
Přesně takhle vypadá milování ve třech, jiného objímáš a na jiného myslíš. Ta situace je však dlouhodobě neudržitelná, protože ničí každého zvlášť.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru