Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šedivcová "de" do školy

04. 08. 2011
8
26
2666
Autor
Honzyk

Vyšší odborná škola publicistiky, Praha (dialog Šedivcová a já, jo...)

"Čau, Šedivcová!"

"No čau!"

"Máš novýho psa..."

"No."

"A co žere?"

"No co by : jako já - chleba."

*

"Šedivec, že tak brzo teda!"

"Sem musila do školy dřív

sem namlátila kolečko salámu na nástěnku

Na referát toho kokota Brichty:

Že prej holokaust nebyl!"
 


26 názorů

Honzyk
09. 08. 2011
Dát tip
no dyk.)

Honzyk
09. 08. 2011
Dát tip
no dobra, tedy: muj text, tvuj nazor, ok?--))

Honzyk
07. 08. 2011
Dát tip
...ja jen po sdeleni touzil ve chvili te: nic vic, nic mene--: SUVR..)

Honzyk
06. 08. 2011
Dát tip
ko a a este Snezince...

Honzyk
06. 08. 2011
Dát tip
>@SUVR ...:jakykoli ´pridavek´ k dialogu bych si i pote, jak tento(zde napr.) byl prijat, odpustil, to si pis, byt nakafrat bych sem toho mohl hafo: Sedivec Zidovka, chuda, az to biucem praskalo, my pomahali ji vschni: uzasna holka.Skiny zmlacena snad stokrat, protoze odsekavala jim: jeji velky "zidacky" nos a brejle, nevim, esi znas od A.Millera(jojo, dramatik, jediny roman napsal:Ohnisko nenavisti, TAM to je), ja s ni jsem byl asi 2x pri rvacce, kldy ji sah nakej debil na kozy, ja ho prastil, voni na me klekli si, jo, a Sedivec zacala rvat :"Nechte ho, to je muj bracha, von ma slaby srce!"...ja toto hodil na svuj fejsbuk, vim, jiny, ale tam Sedivec mi napsala:Franto, koukam porqad stene caklej., Ja taky, ale po dlouhy dobe jsem se zasmala. Diky". A slus. (Vim co bys mi nyni asi chtekl rict....) No, takze tak.... _______________________ @Rajmunde, tys takovy muj tesitel virtualni, u tvych , hlavne textu, ja provetram si hlavu, umeju vlasy az na Marsu...a hele! K necemu to´byloje´..V pondeli se ucastnim tzv.vyradu: zalezitost jiste potupna...V Nova models rozhodnou po nekolika jiz konkursech, zda budu nova tvar nebo casting face..na to seru, prachy potrebuju, pac z invalidaku mam leda hovno, a maly...)ú cau

Rajmund
05. 08. 2011
Dát tip
Torza neživí fantazii pouze suchoprdům.

Sněžka
05. 08. 2011
Dát tip
Já nevím, co byste chtěli. Překvapuje mě spíš, že Šedivcová radši nenamlátila přímo Brichtovi, zasloužil by si to jak prase drbání.

Honzyk
04. 08. 2011
Dát tip
jezis, pravda..(...ale vono teda to de dycky pospolu, aspon u me teda...fakty...a mam na to potvrzeni od doktoru, ti poslu kopii:"Pacient neni scho=pen sebeobsluhy....." atd.--(())

pété
04. 08. 2011
Dát tip
zadny ozvlastneni, tragedie a hruza zustane tragedii a hruzou...smat se muzem, ale to nic nezmeni..

Honzyk
04. 08. 2011
Dát tip
pete...ano, ale, sim, oprosti se od vseho a vem si: chleb, kolecko salamu, chudou divku...a holokaust, sim, to neni az takova prdel, mne pul rodiny kominem bylitlo , do prdele...ale ja neznal je, pouze Vilmicku, jez posledni trabnsport, chudera, z Terezina "stihla"...nyni se tomu smeji jako debil, ale to je dobre, moc dobre, to je ta katarze, to je to ozvlastneni, o kerym se porad na vysokecch skolach umeleckejch mluvi..)):D

pété
04. 08. 2011
Dát tip
:D:D neni nad dobrou hozhovorovacku poranu ;))

Merxanta
04. 08. 2011
Dát tip
nic mi to nedalo, zdá se mi to blbý, že píšeš jen aby ses mohl bavit :o)

Nepochopeny
04. 08. 2011
Dát tip
Prepis rozhovoru, viac som z toho nevydoloval.

Honzyk
04. 08. 2011
Dát tip
Olde, vona byla uzasna, vona tim salamem vlastne ukazala tu hruzu holokaustu, chapej...a tak nezne a silne pritom....ja s ni se brzy sejdu,mam ji rad, a moc..))

Oldjerry
04. 08. 2011
Dát tip
Šedivcová - vyser na Brichtu a salám dej raději psovi...

Honzyk
04. 08. 2011
Dát tip
e-e))

MKbaby
04. 08. 2011
Dát tip
Vypečené mají být rohlíčky, nikoliv ráno :)

Honzyk
04. 08. 2011
Dát tip
@omek vulgo ´nes´: nevedel jsem, ze tak brzo vstavas! Dobre delas....ale tak rychle smazala ses, zrzko...) @MKbaby dtto...pekne vypeceny rano preju...! @..co chces...a kdyz nic, tak nic, ´takjinak´: tva vec--ja napsal, a este ti mam radit, "co si Z TOHO mas odnest? No to snad ne. ...D))

MKbaby
04. 08. 2011
Dát tip
Mám tentýž názor jako omek.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru