Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

chycen za potulku

09. 08. 2011
2
2
825
Autor
Kitias

1999

žumpa ta díra v dejvicích na kulaťáku pod zastávkou nonstopem se necháš bavit trsni si s uklizečkou za bůra u džuboksu dáš dvě tři k tomu čtyři féráky a jseš lev nebo tygr tohoto varieté manéž plnáá vyprodáno zapomeneš na ty haldy študáků a vojáků a maminek s kočárkama co nahoře lítaj dokola koupíš si za dvě kačky kus hajzlpapíru a pujčíš si klíček fénix bouchá na dveře dělej si tam dlouho ty fetuješ smrade vypadni hajzle na truc všem objednáš limonádu a odjedeš tramvají směr žižkov najdeš ulici od ř. jméno si nepamatuju dodnes je to vpravo od hlavní co vede od masaryčky k všé v půlce ulice napravo je bar pajzl k nezapomenutí ale nechají tě spát až do bůvíjakýho konce ráno se dokrodrcam se na jižák do blanky a vrhnu se kolem ramen první brunety nebo zrzky kterou potkam abych se vyspal v jejim růžovém pokojíčku s plakátem jana žižky z trocnova ty ubohý spermie skonči v hrníčku pod postelí vedle krabice od bot plné výstřižků z burdy samé výkresy halenek je posedlá nitěma a šije i z drátů prchám až na konec na zbraslav schovám se k místním hipíkům do vily z ticátejch let a počkám na jaro


2 názory

Honzyk
09. 08. 2011
Dát tip
jezis, to je krasa.................

StvN
09. 08. 2011
Dát tip
Dalsi variace na stejne tema celkem ne moc originalne zpracovana. Preklepy atd. maji asi za ukol dotvaret autenticitu prozitku?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru