Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bez zapírání

14. 09. 2011
0
2
865
Autor
Davekiller
"Timothy Crutchlow byl zasranej parchant, strejdomrd, vyhultágo, kaluž sraček s breberama, vyhoňvosel, hajzl, hovnomil, bezpáteřák, anální penetrant, vykouřenej Goliáš, podrazák, syflvůl, zulicbordel, kundomaz, tetopíchal, špína, vymlaskřiť, samohoňka, přetrhkokot, sajrajt, vyflusanej šmejd, vyblitá sviňa, zmrd, vypíchaná mršina, podržbrko, prdelojebník, držka chcanek, leštilsvícen, pojebanej bezpérák, smeták posranej, vožralá žumpa, péroplíseň, sviňák, přizdisráč, vyrachtanej hnus, vykuřfugas, zrádce, spermožrout, vyližprdel, kunda pro vosum čuráků, křivák, hovno s majonézou, zákeřňák, prasopíčus, zmetek, vychčizvokna. Proto jsem ho sejmul. Mezi čočky, jedna přesná, pic, bum, prásk, díra jak prdel, mozek na zdi. Pác pěkně zepředu, abych byl to poslední, co viděl. Já jeho soudce Lynch, osud, Ježíš Kristus, mstitel, Pilát Pontský, trest a smrt, zasranej Frank Castle, letenka do pekel, já G.G. gun, Graham Grant. Ani jsem ho nenechal cokoliv říct. Proč taky! Ležel tam jak největší zoufalec, tak jsem ho ještě parkrát kop do tech jeho zlatejch klofáků. Ale i kdybych mohl vrátit čas, a to vám říkám, stejně bych to udělal znova a znova a dokola do zblbnutí. Klidně, rád a bezvýčitek." "To nám stačí, pane Grante a děkuji," dodal hlavní vyšetřovatel kapitán Casey Brandt a pokynul na kolegu, který vypl nahrávání. Pak už mohl mluvit zcela bez obalu. "Prokázal jste společnosti obrovskou službu, bohužel každý dobrý skutek bývá po zásluze potrestán. Inu kdo dřív je, ten míň jebe, pane Grante." Pokynul k odvodu zadrženého. "Mimochodem jsem Vám dosti zavázán. Možná jste mi zachránil odznak, rentu a poklidný důchod. Timothy nesral jenom Vás, bylo to pouze o tom, kdo nevydrží a zmáčkne to první a Vy jste vyhrál," dodal téměř nevzrušeně.

2 názory

Prosecký
15. 09. 2011
Dát tip
Franka Castlea jsem neznal. Docela by mě zajímalo, co vlastně Timothy udělal? odle brýlí a zaltých zubů zřejmě nějaký defrauant nebo mafiánský boss.

Fruhling
14. 09. 2011
Dát tip
Jo, prohánět nadávky google translatorem je docela sranda.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru