Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kuchařka svobodného mládence

16. 09. 2011
1
1
879
Autor
sicco_

Protože pořady o vaření jsou „IN“, rozhodl jsem se napsat vlastní „Kuchařku svobodného mládence„ a začnu něčím jednodušším, to jest snídaní. Potřebujeme konzervu olejovek a jednu cibuli. Postup: Otevřeme konzervu olejovek a rybičky posypeme nakrájenou cibulí. Pokrm pojídáme salátovou vidličkou (ta co má 3hroty). Slabší jedinci mohou zajídat chlebem, naopak silnější jedinci nemusí cibuli krájet, ale rovnou ji přikusovat. Extra silní jedinci nemusí ani cibuli loupat. A teď pozor, důležitý doplněk tvoří správný nápoj. Osobně doporučuji bublinkatou limonádu (sám zapíjím kolínskou Koli), nebo sodovku. Po takovém jídle získáte dračí dech, ne nepodobný autogenu, kterým snadno rozříznete i bankovní trezor.

 

Pokrm je vhodný:

-                     Pro muže, jenž mají špatné svědomí a tuší od manželky větu: „Dejchni na mě.“

-                     Pro ženy, například pro zřízenkyně v ZOO (neboť i rozzuřený nosorožec si rozmyslí čelní střet s vámi a ještě rád popeláší do své klícky) a jiná nebezpečná zaměstnání.

-                     Za třetí, věřím, že se správnou pedagogickou drezůrou, si tuto pochoutku mohou oblíbit i děti. Jenom bych upozornil na možné problémy v podobě nepřející třídní učitelky.

 

Osobně mám s tímto pokrmem velice dobré zkušenosti, například když jdu na nákup do TESCA, milí spoluobčané mě ve frontě pouští před sebe, s odůvodněním, že toho mám v košíku málo a prý sami nespěchají. Je sice pravda, že takové jídlo zrovna charisma nepřidá, ale volby miss se účastnit nehodlám a jsem přesvědčen, že mi stoupla pravděpodobnost zastrašení nepřítele.

V příštím díle své Kuchařky svobodného mládence vás seznámím s blahodárnými účinky česneku na zažívání a na mého rozzuřeného souseda.

 

Produkt nebyl testován na zvířatech.


1 názor

Eiffelovka
19. 09. 2011
Dát tip
:-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru