Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nenápadné dílo

18. 09. 2011
5
6
607
Autor
Lucida

Tolik chceš mít někoho rád,

už nevíš kam jít,

komu říct co cítíš.

Snažíš se najít někoho,

kdo by věděl,

jak ti pomoci.

Ale v jaké knize stojí,

kde ho najít,

jak dostat jeho srdce?

Nezbývá než čekat,

čekat, až si tě jeho láska najde.


6 názorů

Krásná atmosféra  nenápadného ticha:)..opravdu velice v souladu a harmonii..smyslné i střízlivé, dílo z klidného srdce:))...a ještě když k tomu připojíš, že to sama ze svých slabých chvilek vnímáš s nadhledem, nemá to žádnou chybičku


Chigwell
29. 10. 2011
Dát tip
Tip i za to,že zvládáš gramatiku líp, než nikotin :)))) *

Lucida
23. 09. 2011
Dát tip
:D

Ostrich
21. 09. 2011
Dát tip
Jak ho najít? V přírodě fungují feromony - dávají vědět ostatním téhož druhu "tady jsem, tady čekám". Protože jenom samotné čekání by byl samozřejmě velmi neefektivní způsob:-) No a v lidském pralese, kde se dávají dohromady lidi sobě podobní, slouží jako feromony všechno, co lze označit jako "dát o sobě vědět" - a to tím, co je ti nejvíc vlastní, co cítíš jako růstové... Když se budeš snažit naplňovat své možnosti naplno, dostaneš se do prostředí, kde jsou lidé, o které stojíš a kteří s větší pravděpodobností stojí o tebe. Gnóthí seauton :-)

nikotin
20. 09. 2011
Dát tip
Dávám tip za to, že ti je 14 a nesnažíš se rýmovat- to je dobrá cesta. Obsahy básní začnou bejt sami s věkem zajímavý, v tomhle věku psal každej takhle kýčovitě a naivně :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru