Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Štěstí si tě najde!

21. 09. 2011
1
2
730

Nevím jak to bude působit.. Teprve začínám a budu ráda za všechny kritiky ať už budou dobré nebo ne

Už dlouhou dobu přemýšlím, co jsem vlastně napsat. Nechci to mít stejný jako všichni zoufalci! Vlastně to ani nebyl můj nápad, donutili mě! Vsadili jsme se s kámošema. No, ale zpátky k tomu psaní. Tak napíšu jen tohle:

Jmenuju se Lukáš Hejlík.
Jsem poměrně mladý (36)

No a co jako dál? Je to k vzteku. Jak mám psát, když nevím, co a stejnak si to nikdo nepřečte. Mohl, bych napsat svý koníčky.

Mám rád zbraně.

To tam taky napsat nemůžu, by si všichni mysleli, že jsem vrah a hledám naivní oběť. Je to k zbláznění. Už tady trčím tři hodiny a mám úplný prd! Kafe už mi vychladlo a vůbec … Zaslechl jsem zvuk podpatků. Zvedl jsem hlavu a nenápadně jsem se kouknul na tu slečnu, co kráčela přímo k mýmu stolu. „Promiňte, mohla bych si od vás půjčit cukr?“ Zíral jsem na ní s otevřenou pusou a zmohl jsem se jen na přikývnutí. Usmála se a já jí ten úsměv rád oplatil. Potom se otočila a odešla ke svému prázdnému stolku. Moc hezká. Takže ještě napíšu … A nebo nic psát nebudu! Řekl jsem si sám pro sebe. Vstal jsem od stolu a odešel za tou krásnou ženou. Na stolku jsem zanechal jen nedopsanej a teď už i zbytečnej inzerát.


2 názory

Dál jsem to nedopsala.. Měla bych snad napsat pokračování?

Prosecký
22. 09. 2011
Dát tip
A jak to bylo dál?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru