Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zadání 31. SUPERKOULE - konečný počet děl v soutěži: 12

25. 10. 2011
2
24
1521

Soutěžní díla postupně naleznete přehledně pod nickem soutěž KOULE. Pokud ho máte v oblíbených, budou vám na všechna soutěžní díla chodit avíza. Paráda, ne? :)


 
  

dnes dva citáty z knihy Otec Prasátek, Terry Pratchett


první: 

Lidé potřebují fantazii k tomu, aby byli lidmi. Aby se udrželi v místech, kde se potkává padající anděl se stoupající opicí.


druhý:

K čemu je dobrý bůh, který vám dá všechno, o co si řeknete? To, co je důležité, je ta naděje. To je velká součást víry. Dejte lidem sklenici džemu teď a oni si sednou a snědí ji. Konec. Slibte jim tu sklenici do budoucna a ona je udrží na nohou navěky.

 

Téma:      inspirace
Forma:    libovolná poetická nebo prozaická

Čas:           Příspěvky zasílejte do pátku 28.10. do 20:00 (klidně si dejte načas, nespěchejte), hlasovat můžete do neděle 30.10. do 20:00.
 
Důležité informace:
 
Pozor!!! Text nezveřejňujte pod svým nickem, ale zašlete zprávou na nick soutěž KOULE, který jej zveřejní za vás (hned jak si všimneme došlé zprávy, takže ve 2:00 asi ne).
 
Všechna soutěžní díla budou uveřejněna s použitím jednotného fontu (takže zapomeňte na vlastní svéráznou úpravu – tu si pak můžete dopřát po skončení soutěžního kola na vlastní stránce). SUPERKOULE je totiž „anonymní KOULE“, více ZDE.
 
Prosíme 1 soutěžní dílo na 1 soutěžícího (další, pokud opravdu budete hýřit dobrými nápady, případně už jen mimosoutěžně).
 
Autory zároveň chceme upozornit, že v průběhu soutěže ani po jejím ukončení nebudeme na přání autorů zaslané texty vymazávat, důvody naleznete v klubu. Pište proto s rozvahou.
 
Soutěžní texty můžete po skončení hlasování zveřejnit pod svým nickem.
 
Pod svými díly samozřejmě nemůžete během hlasování reagovat jako autoři, nezapomínejte na to, prosím!!!
 
 

24 názorů

zdjr1976
28. 10. 2011
Dát tip
Tak jsem si pročetl všechna díla a žádné mne tentokrát nedostalo natolik abych mohl dát TIP, doufám že ještě nějaký jedinec něco na TIP sesmolí

takže máte každej svý vlastní funkční péro.. chápu všecko a mizím rehabilitovat dítě.. trubkám zdar!

vracel jsem mu jeho péro. To je taková ta spirála, co se s ní prošťouchávají trubky, aby nedošlo k nedorozumění. Nemyslím nedorozumění s trubkami...sakra, zamotávám se do toho...:o))

no, esi na daný problém stačil.. cos k němu vlekl? :oD

u instalatéra...

ááá, tady byl někdo u lékaře..

někdy stačí jen prošťouchnout trubky :o)

co si nevypláču to nemám :o)

vida, pak že nerostou...:o)

a koník teda, jako podpis :o)

vypadá to že tento týden jste mi udělili dovolenou od čuprkoule, díky :o) a získala jsem zajímavý poznatek - přestože mnozí z vás "toužili" po volnosti témat aj formy, tak když se vám jí dostalo (a neříkejte že v tomhle kole je cokoli omezujícího), nenapíše nikdo nic takže příště se těšte na přitažené opratě :o) ano, ano - vím že tam stojí: klidně si dejte načas, nespěchejte.. :o)

Aaliz
26. 10. 2011
Dát tip
Ano.... Aleši, dej nám naději... krychluj... :D

FAE, v SUPERKOULI nenavrhuje téma vítěz ale sama soutěž KOULE a nehlásá se předem, takže příště pošli nápad "tajně" a budu moc ráda :o) koník

FAE BOMB
26. 10. 2011
Dát tip
Ač téma, myslim, navrhuje vítěz, tak bych si vítězi dovolil téma navrhnout. Sám se nezúčastním, abych se vyhnul podezření, že jsem si to téma "ušil na míru". Vyjdu tim však vstříc jednomu našemu velikánovi, kteréhož obdivuji a zahrál bych mu tak do karet. Výsledek určitě bude stát za to...

heartrate
25. 10. 2011
Dát tip
já ho mám taky ráda, hlavně Zeměplochu

Rampoušek
25. 10. 2011
Dát tip
Terryho Pratchetta, tak toho mám rád, nedávno jsem dočetl Zas.anou poštu a pak viděl i film, ten byl trochu o ničem...

krychle je na prázdniny, když nejsou jiné soutěže...:o)

heartrate
25. 10. 2011
Dát tip
aleši, tas!

heartrate
25. 10. 2011
Dát tip
ten druhej citát je strašně velká pravda, nejhorší je mít všechno a už nemít po čem toužit (co se týče obrázku v soutěži tlumočníků, kéž by byl aspoň psychedelický:))

koukám asi brzy tasíš krychli, co? :o)

no nazdar!!! v soutěži tlumočníků jsou psychedelické obrazy, tady zas vzletné citáty...já se z těch soutěží picnu asi :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru