Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

život jedné rusovlásky

17. 11. 2011
3
6
1255

Bylo jí 34 a měřila 167cm,

malá kurvička s kudrnatýma zrzavýma vlasama.

Chodila často, často, do baru U rozlité konve a tady nabízela svoje křehké tělo.

Tělo plné malých pih, které, sotva znatelné, se promýchávali s velkýma jizvama.

Měla roztodivné zákazníky, kteří měli různá podivná přání a ještě zajímavější tajné vize a chutě smíšené s představami o chodu vztahu muže se ženou, ženy se ženou, zvířectva s člověkem atd.

Zkrátka jí bili hlava nehlava a občas i víc. Když se začala vzpouzet, tak je to bavilo daleko nejvíc, a když řvala strachem a bolestí se připočůrla na podlahu, oni potom rozkoší kvíleli a polstrované stěny sklepa měly co, navždy, tajit.

 

Ráno se napudrovala, běžela si koupit hospodářské noviny a cigarety. Sedla si na lavičku, vždy stejnou (pokud byla obsazená, šla jakoby nic kolem sedících dál), v rohu parku, s výhledem na vinici, někde v Benátkách nad Jizerou u zámku. Vykouřila 4 cigarety než zjistila kolik si dnes stojí euro či dolar (dle toho co měla od večera v kapse) ku koruně české a pak vyrazila na vlak do Prahy, matky všech kurev a verbeže.

V Praze se na nádraží probrala prachem a hovny ven na ulici, na vrchu u koně si dala čáru a hamburgera a povznešeně se snášela Venclsplacem dolů k baru.

Tady to její snoubení se s životem pokračovalo do cca 2 ráno, kdy musela s roztrhanýma punčochama mazat na vlak domů. Málokdy se stalo, že by se zdržela (to pak měli bratři a sestry drahý).

Docela ji ten život bavil, jen nevěděla, jak to dopadne. Ta číča si z toho prd dělala a to nás rajcovalo...
 


6 názorů

Dave Lister
10. 04. 2013
Dát tip

jo kurvy to nemaj lehký ale rači čistit hajzly

něco tomu chybí  třeba konec nebo zápletka nebo tak něco vypadá to jako střípek, začátek?


a jak letos létají balóny?

ale ale kluci, kde máte toho strašáka ze Žižkova :-D

...úžasnej příběh:D

Rajmund
17. 11. 2011
Dát tip
Praha, matka měst

martinez
17. 11. 2011
Dát tip
za tu dřinu*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru