Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Depresia

11. 12. 2011
0
7
525
Autor
Arsen

Kráčam tmou, vnútro mi ťaží nejaká neznáma temná sila. Ťažko sa mi dýcha. Tiene stromov okolo mi naháňajú strach. Zvýjajú sa vo vetre a šepkajú si svoje tajomstvá trochu nepríjemným, mraziacim spôsobom. Každým krokom vírim prach okolo, čierne šaty sa mi vlnia vo vetre a odhaľujú mi nohy až po stehná.

Groteskná krása. Čierna labuť. Nežný diabol.

Viečka mi klesajú, nevládzem ďalej vydávať pokyny mozgu. Svet sa točí, doliehajú na mňa hlasy, príšerný krik, pekelný vreskot. Zapchávam si pred ním uši, ale mám ho plné vnútro. Chce sa mi z toho samej kričať, vykričať si do noci svoju dušu.

Odrazu som začula hluk, trhal mi bubienky, hučal zo všetkých strán a ja som nebola pripravená. Zaliala ma vlna vody a vyrazila mi vzduch z pľúc.

A ja som sa konečne rozplakala.


7 názorů

tak to je klidně možný :)

Arsen
20. 01. 2012
Dát tip
a to jsem měla odkud vědet, že on je domýlenej a né já hloupá...? :D mohl to být klidne génius a jen jsme naneho oba moc krátkí :D

to ale proto, že ve druhý části tý věty se mu trochu motá smysl a nerozumím mu ani já :-D ale to není o českých a slovenských slovíčkách a gramatice _)

Arsen
17. 01. 2012
Dát tip
ty ale taky nebudeš rozumět, když na tebe vybalím větu ala Hviezdoslav.. :D

ale ale...to jsou nám výmluvy...jestli já rozumím slovensky taky ty rozumíš česky...

Arsen
14. 12. 2011
Dát tip
Neorzumím, promiň, nejsem z česka a když ješte dáš nejakou takovou vetu, jsem stratená ..:)

skvost z protikladů, proč se musí menovat depresia, není-li to hvozd a kmeny, které jsi tam míjela?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru