Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prázdnota

18. 12. 2011
1
2
576
Autor
Enza

.

 

Prázdnota to je to co mě svírá, hořkosti, samoty neubývá, nevědět co chtít a přitom toužit, dostávat se vše a přitom nemít nic, cítit prázdnotu a kde je ta chuť ke všemu, miluji a přesto nevím co chci, jenom toužím a sním, už nic víc neumím, sem tu sám docela sám a přesto lidí co znám dokola plno, ale nikdo není ten co pomůže, já kolikrát už si sáhl na dno. Já jenom sním, jenom sním... 


2 názory

Bj.
20. 12. 2011
Dát tip
nechci být ošklivá, je mi jasné že to tak cítíš, ale tohle se hodí tak do deníčku... pokud něco takového chceš vydávat za literární tvorbu, chtělo by to nějaké obrazy, metafory, zachycení toho, co všichni tak dobře známe, nějak originálně, aby to člověka chytlo a po přečtení si jen neřekl "hm, a co jako..." ;)

eviiička
18. 12. 2011
Dát tip
Tak první, co bych měla napsat: Vítám tě tu, nový písmáku :) :) :) Teď k dílu... Víš, mě to docela i zaujalo, ale špatně se to čte. Přijde mi to takové neuspořádané... I přesto se mi to líbí :) Ale zkus to dostat do nějaké formy :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru