Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

My obsession

28. 12. 2011
0
3
377
Autor
Sumiko-chan

You're my obsession My fetish, my religion My confusion, my confession The one I want tonight You my obsession The question and conclusion You are, you are, you are My fetish, you are



Spěchám, mám zpoždění a navíc jsem si zapomněla deštník. Poloprázdné ulice jakoby se mi vysmívali, stejně tak i lidé s deštníky.
Konečně stojím před tvým domem, celá promočená a zmrzlá. Zazvoním. Vím, že jdu pozdě a vím, že mě za to potrestáš. Nesnášíš nedochvilnost. Přemítám, jak dlouho mě necháš stát na sílícím dešti, a jaký bude trest za moje zpoždění.
Konečně! Tvůj rekord, nechals mě tam čekat 15 minut. Přicházíš k brance a odemykáš mi jí, následně odcházíš. Otevřu si jí a zase zamknu, vytáhnu klíče a vydávám se směrem ke vstupním dveřím, za kterými mě čekáš.
Ano, náš vztah není standardní, ani v takto liberální společnosti, jaká je zde v New Yorku. Kdybych se k tomuto veřejně přiznala, nejspíše bych přišla o práci, o postavení, možná i o podnájem. Musela bych začínat od znova ve společnosti, která by mě akceptovala takovou, jaká jsem. A takováto společnost se těžko hledá.

You can kiss me with your torture
Tie me up to golden chains
Leave me beggin undercover
Wrong or right
It's all role play

Ty jsi mě přijal pod svá křídla a staral ses o mě. Vychoval jsi mě a udělal mě šťastnou. A já se ti odvděčuji neposlušností a nerespektováním toho, co mi řekneš.
Pokorně čekám na tvůj trest, hlavu sklopenou a podřízený postoj.

You're my obsession
My fetish, my religion
My confusion, my confession
The one I want tonight
You my obsession
The question and conclusion
You are, you are, you are
My fetish you are

Dnes jsi ke mně byl hodný. Trest byl mírný, a poté byla značná kompenzace. Ty jsi dokonalí, vzhlížím k tobě, jsi můj vzor a moje modla, ke které se modlím, než ulehnu do postele.
To ty jsi mi otevřel oči v tom, kdo jsem. To ty mi dokážeš dát potěšení a něhu, takovým způsobem, jako nikdo jiný.
Miluji tě, zbožňuji tě a ty to víš. Víš to a dokážeš toho využít. A já to přijímám s naprostou pokorou, kterou jsi mě naučil.
Jsem tvá, navždy!

Let us make a tousand mistakes
We will never learn


3 názory

libuse 007
28. 12. 2011
Dát tip
zajímavý nápad pozor na překlepy (například tousand-thousand, dokonalí-dokonalý aj.)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru