Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mají v teplých karajích popelku ?

05. 01. 2002
2
0
953
Autor
matarej

Popelka v teplých krajích ?

 

Chtěl jsem psát a pokračovat v psaní jednoho příběhu, ale nemohu, mé myšlenky se stáčí úplně někam jinam – do velké propsati něžných citů, na tvář, na stopy v tajícím sněhu, na cynický mráz, hrnek teplého čaje. Jak málo stačí k radosti a ke štěstí a co všechno nestačí k tomu, aby byl zahnán zármutek a smutek.

            Jaká by byla asi POPELKA někde v teplých krajích, kde nemají lískové ořechy ? Našla by šaty v kokosu nebo slupce od banánů ? Je ale zvykem, že v teplých krajích chodí spíše lidé prostě oblékaní – jen malá sukénka, aby zakryla to místo – tam POPELKA  není – nepotřebuje šaty, které ji dají jinou osobnost.

Jak krásné je žít v popelčině kraji !

Važte si těch okolností, a když v ně nevěříte, tak si važte té genetické kombinace, která vám byla dopřána, a pokud v nic nevěříte, tak buďte rádi, že ještě žijete.


Čolito
27. 08. 2002
Dát tip
:-)*

Matyjustin
09. 01. 2002
Dát tip
:-)

Eternal
05. 01. 2002
Dát tip
Prima úvahy... a co takhle Bílá paní v Africe? a je toho mnohem víc. Ostatně v názvu díla máš překlep :o) já si z dovolením tipnu, kvůli tomu nápadu.

Beata
05. 01. 2002
Dát tip
:o) dobrý nápad k zamyšlení

Krel
05. 01. 2002
Dát tip
tak to je moc dobré a zajímavé a abych řekl pravdu odpověď mne zatím nenapadá...líbí

Amanda
05. 01. 2002
Dát tip
Originalni... moooc se mi libi...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru