Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

přemnožení divočáci

21. 01. 2012
3
5
866
Autor
libuse 007

PŘEMNOŽENÍ  DIVOČÁCI

V televizních novinách jsem zaslechla, že se přemnožila prasata.

Jelikož tomuto lakonickému oznámení předcházelo několik zpráv o korupci na nejvyšších místech lekla jsem se, že redaktor je tak vulgární a dovoluje si naše politiky označit za prasata.  Ale jak jsem dále poslechem zpravodajství pochopila, jednalo se  divočáky, kteří se letos přemnožili a při hledání potravy rozryli trávník renomovaného golfového resortu. Jen jestli nejsou přemnožení golfisti,pomyslela jsem si,  a jak z krajiny ukrajují stále nové a nové pozemky pro své greeny, chudáci prasata už nemají žádný životní prostor.

Řešení je nasnadě-vystřílet prasata.

Nicméně jsem se zaradovala, že jsme ještě neklesli tak hluboko, aby si v televizi dovolili sprostě nadávat těm, kteří při správě našeho majetku občas omylem „odkloní“ nějaké ty prostředky. A nebo jsme naopak už klesli natolik, že nedovedeme rozlišit dobré od zlého a neumíme věci nazývat pravým jménem?

 


5 názorů

libuse 007
22. 01. 2012
Dát tip
to je dobrý postřeh dík

Čudla
21. 01. 2012
Dát tip
/*

libuse 007
21. 01. 2012
Dát tip
dík mě takové zprávy vždycky hnou žlučí a tak je naopak zpracovat musím jinak bych rozčilením neusnula...asi přestanu koukat na televizi

avox
21. 01. 2012
Dát tip
Ano, ten šot jsem taky viděla. Napadlo mne při tom, že když prasata zničí porosty brambor, nikdo ani necekne, ale když jde o golfové hřiště, je z toho hlavní zpráva. No, nenapadlo mne to zpracovat, o to víc chválím tebe :-)) */

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru