Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zrůda ve Mně

08. 01. 2002
2
0
756

Víme, že hříšníky Bůh neslyší; slyší však toho, kdo ctí a činí jeho vůli. (Jan 9, 31) Vy mne ale slyšíte ;-)

S ďábelským úšklebkem na tváři.

Jež v úsměv triumfu se rozzáří.

Dívám se já \"Zrůda\" do světa.

To, že tu jsem je má odveta.

Kdo z Vás chce radost a pokoj mít,

ten musí daleko, daleko odemne jít.


hmm....:-) nevím, zda myšleno ironicky, ovšem kdybych se moh na 100 percent ztotožnit s tvým dílem, byl bych asi nejšťastnější člověk na světě... t*

Diky za pripominky, kralovsky se bavim :-)) Jendo dik za vyklad gramatiky ale jsem v tom fakt slabej. Nikdy bych sva dila umenim nenazyval, pisu co citim a jak to citim, verse pisi vzdy on-line nikdy je neskladam, neupravuji ani nepisi nanecisto takze to podle toho obcas vypada :-) .. proste jen kricim o pomoc a Vy mi ji svyma kritikama alespon trochu davate .. Dekuji.

Jenda
10. 01. 2002
Dát tip
Teda já vím, že Písmák je otevřenej všemu, ale tohle mi připadá jako parodie na umění (třeba to tak autor myslel..). Jo, a malůčkost: Podstatná jména muž. rodu nejsou "jež",ale "JENŽ"..

duff
10. 01. 2002
Dát tip
Myslim že bůh sliší a vidí všechno neměl bys ho podceňovat Přemíšlel si někdy o tom že bůh je všechno takže ďábel je jen jeho součást ďábel je jen když mu to dovolíš. Souhlasím s Amandou že bible není pravda (možná něco málo) Jendo nejsi tak trochu přepičaťelý cip?

No to snad nemůžeš myslet vážně.

dobře vyhraněnej týpek, nejspíš budeš, nebo jen kecálista?

To je jak rozpočítadlo... před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát? Anebo spíš "Dále od hradu dále, ať vás nestihne neštěstí nenadálé?"

Amanda
08. 01. 2002
Dát tip
Hmmm ja nejak nemusim ty nabozenske prology... jinak docela ostre dilko...jestli bylo autobiograficke?!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru