Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Blues o Facebooku

11. 02. 2012
5
8
662
Autor
merunjka

Kampak ses poděl ty můj kluku hledám tě všude na Facebooku tam kdes byl dřív teď zeje kráter hledám dál tě u přátel a u přátel jejich přátel Slunce už zašlo sedni k netu pošli mi zprávu nebo četuj kde jsou ty časy kdy sis troufal kdepak jsou ty časy kdy jsi do mě rád denně šťouchal Zkroušeně prohledávám weby mám emocionální bebí schází mi něžný virtuální dotyk přemítám kampak ses hochu asi omylem proklik A google mlčí jako skála jak já tě hochu lajkovala touha má je aktualizovaná a jsem zas nezadaný lomítko nezadaná


8 názorů

už trochu ojeté téma, ne? a nemyslím si, že se přidá k těm věčným.

pobavilo*

merunjka
11. 02. 2012
Dát tip
Co se týče frázování, opravdu těžko hodnotit bez hudby (na kterou, dle mého skromného názoru, pasuje), a vytřískat by se z toho určitě dalo víc, to skoro vždycky ze všeho, otázkou však je, zda je třeba téma "ždímat". Nicméně velice děkuji za názory a těším se na případné další :)

Honzyk
11. 02. 2012
Dát tip
text je kostrbatej dost, jako blues mi vubec nepripada (zkousel jsem si)...a myslim, ze z fcb jako z tematu se dalo vytriskat mnohem vic:D....

Vůbec mi nesedí frázování a některé verše mi připadají nucené, ale co já vím, je to text a já neslyšela hudbu. Ale to je asi nedůležitý, jinak je to docela pěknost.

merunjka
11. 02. 2012
Dát tip
Přátelé, pište, jsem žádostivá na kritiku, ať takou či onakou...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru